Fredagsmys

Morgonen började inte bra alls dum som jag är hade jag stält klockan på halv 8 ist för halv7! men som tur var vaknade jag kl 7 av att min systers klocka ringde!, Så packade de sista gjorde mej klar och drog!
På skolan så skulle vi förbereda redovisning som vi har på måndag, de känns som om de inte kommer att gå så bra men hoppas de ändå blir G men jag sattsar själv på MVG såklart (A),
Sen blev de lunch och matte sen slutade vi kl 20 över 1. Sen gick jag på stan med Elin medans jessica och cissi sov på skolan och emma och emma drog till emma och åt! jag köpte en kjol och en pressent åt min kära så nu är de gjort och jag är stålt som kom på vad ja skulle ge han för någe! :)

Sen blev de att jag och jessica och cissi åt på dallas och de var smaskens, sen bar de av te norsjö.Kan ärligt säga att de var den drygaste busstur jag åkt! Men den var värld de för när vi kom fram följde jag cissi hem och packade sen for vi till jessica och lämnade grejerna sen fick vi skjuts till trätrappor där vi var till kring tio. Vi bastade, badade bubbel pool, lekte jag har aldrig och ngågon annan lek som cissi kom på ( vad gör du heldre bestiger monteverest eller gå på ica! )spelade pingis och gjortde oss klara för att dra ut en sväng! :)


sen så drog vi till någon patrik, där var de mcket chill folk, vi dansade sjöng och hade jävla kul,de var inte alls mycket folk och de var nog de som gjorde att de blev så kul som de blev, Amazonamazonamazon ojj låten kasnke var bra kl 11 men där vid 2 var du någon less! kl halv 3 drog vi vidare till matilda och där han vi vare typ 5 min innan nå gick sönder.. inte dåligt hus dom hade där de var bara synd om tåny han fick så dåligt samvete men de är sånt som händer!. Där vi 3 gick jag hem till jessica och sov, cissi och jessica komm in där vid fyra tiden så vid halv 5 sov jag men nu har ja inte dåligt int i min rygg men de är sånt man får leva med!:) Idag vaknade vi vid halv 11 då ringde jonas och sa att han har ögoninflamation så de blev ingenting att vara med han idag, :( (L)
nu chillar jag hemma väldigt trött, med farmor och farfar. Sen blir de kanska CS me älskling:] puss

    
   

3 december

Ja igår blev man sjuk och for från skolan, kännde mej inte mys alls de rinner bara en massa snor och hosta!, men mamma har då vare snäll och köpt näsdroppar, ska försöka att inte bli beroende den här gången max 10 dagar får man juh ta .
Ja sen på kvällen blev det ligga i soffan och se på tv. Idag var det väldigt skönt att sova längre en vad man brukar, men jag började dagen med en durch sen blev de städa min garderob för mamma är ledig idag så de blev inget tv tittade på morgonen men nu har jag så städat och de känns bra för de såg rent förjävligt ut måste jag erkänna! Så nu blir de dator ett slag sen kanske tv, känner mej lite friskare så kanske blir jonas ikväll och så för har sovmorgon imorgon på morgonen. Men här är några bilder på de jag kasnke har funderat på att köpa och ha till jul ! :)

     

Jag vet inte vad de blir med de fanns en bli klänning med så de lutar lite mot den,
Ja idag är det bara 22 dagar kvar sen är de julafton, måste komma ihåg att se julkalendern ikväll med har faktiskt sett alla hitils och ja den värkar då okej men förr vad dom då mycket roligare och mycket bättre! :) Puss

kväll med hanna och lite pix,

ikväll så var jag med hanna vi såg julkalendern den var ändå ganska så bra :) ,
Sen åt vi och lunka ringde och jag hörde att han gjorde ingenting! (A),
Sen blev de en LITEN promenad, nu blire lite kort från sommaren och så :)

   

    

 

Imorgon får man lite sovmorgon kanske frukost på skolan!, Kommentera bilderna tack finns du inte med säg bara till kanske de dyker upp en bild. Nu ska jag sappa tv sen sova en blund och drömma om min älskade prinscharming. puss(L)

1 december

Om de nu är så att jag stavar december fel får ni ta och säga till (:
idag är de 24 dagar kvar till julafton och tiden går för fort så jag tror inte jag kommer hinna men några julklappar alls.;/ måste skärpa mig så är de! (:
Just nu lyssnar jag på hr och någon frida som sjunger de var riktigt fint, Ja jag har då redan slutat vi hade bad på edda men har mens så var inte med men vi slapp iaf svenskan efter så nu är jag hos älskling och datanördar tills han kommer hem igen,Idag har vare en slapp dag nu har vå gått över frpn barn till fritid så vi har ett nytt arbete, och vi ska på friskvårds och intervjua där och så, kanske blir roligt får se! sen så har vi inte gjort nå mer förutom äte och Mumms de var typ gått åsså var de juh svamp :] , Ikväll blir det promenad med brallan lite duktig måste man juh vara!

  • åh är de en såndär hund som jag har haft , en pudel!
  •  hej jag vill ha flenshottdog sås?
  • Fredag kanske norsjö!:)
BF1a typ skön stämning, jag älskar klassen så mycket,
EmmaLu säger jag bara :] ,

RSS 2.0