26 september

blev sugen..

 


24 oktober

Måste säg att dagen ha varigt mycket mycket lång!

Vi började med att ha matteB och jag känner värkligen att jag förstår men de kändes mycket tråkigt ändå.

Sen hade vi naturkunskap och det kanske talar för sig själ? Vi pratade om vilka djur i vattnet som äter vem och ja riktigt sånt som bäver vet!

 

Efter skolan blev det fika med mina fina flickor, julia emma och bea.

Sen så gick jag upp till jonas och ja jag höll på att dö, när stadade grabben sisst? så jag började att damsuga tillsist hade jag då städat hela lägeenheten. Men det var det värlt när jag såg hur glad han blev!

Just nu ser jag på idol men lika bra att sluta se min favorit åkte ut igår, så nu blir det att hoppas på Erik! (sjukt snygg)

 

Nya låten som jag sjunger på musik skolan! nötanöta..

Äkta kärlek håller för evigt.


23 september

Emelie till julia: åh fan att jag inte kommer på det roliga!
Julia till Emelie: ja... de hade faktiskt vare roligare då?

B I L D E R N A  F Å R  T A L A  F Ö R  S I G  S J Ä L V A















Hoppas ni hade en rolig stund för vissa av korten är väldigt gammla!

22 september.

Idag är det 9 dagar kvar till turkiet, längtar grymt till värmen.

Veckan och helgen i kort har varigt mycket mysig,

 

Fredag: slutade tidigt for hem och åt tidig middag för pappa hade fått en alergiatack så han var trött, Efter maten hämtade arne och julia mig så vi drog till kågeäng och spenderade kvällen med johanna och marcus!

 

Lördag: Dagen var väldigt dryg, plockade nämligen potatis ( men inte för hand utan i någon maskin som min morbror typ skärt av sig tummen i! ) Sen vid 6 for jag till julia för att äta middag med hon och Elina! Vi åt grillad kyckling och ris. mumms, sen på kvällen komm micke robert robin och lunka på lite besök och de var väl som vanligt typ = slappt.

 

Söndag: jag tig det bara lugnt och såg bröllops duellen och den var grymt bra! en film värld att se, undra om ens dagar innan bröllopet kommer vara sådär kaotiska!.. Efter de kom äntligen jonas och vi mös på och åt en grillat och klyftpotatis sen bar det av till stan. Måste erkänna att vi hade jävligt skön söndag för väl i stan blev de chips med dipp och en massa tv program! [ min blogg handlar typ mest om vad jag äter?

 

Måndag: Sovmorgon till klockan 12 alltid lika skönt, sen mötte jag julia på stan vi gick och åt sen blev de inte så mycket mer gjort den dagen. Efter skolan följde jag Bea och handla och må säga jag tror nästan hon hade ett lik i väskan för de var den tyngsta väska jag någonsin burigt! Sen träffade jag Adam och jonas på stan så jag vr med dom och prövade skor och lite allt möjligt. Sen vid 5 kom mamma och pappa till stan för vi skulle köpa bekini... oj det är nog det värsta jag vet men jag hittade efter många om och men en svart bekini med blommor på. Inte billigaste köpet, blev 700 kronor men jag hoppas dom håller ett bra tag!. Sen blev det en bok kväll! är helt såld i min nya bok den jag ville ha heter den och tycker verkligen ni ska ta och läsa den!..

 

Och idag har jag inte så mycket att säga om, vi stadsorgenterade idag på gympan. Jag tror jag hade vela ha Benne i min grupp för agnes och josse lät han ta alla kontroller medans dom vilade, inte allt för dålig stradegi! Fick även veta att jag skrev MVG på fritids provet, ruggigt nöjd men kan inte förstå hur de gick till?

 

Och dagens sorgliga nyhet är att mormor och morfar tar bort deras hund idag, mormor grät och morfar inte roligt alls har ändå levt med hunden i 13 år så lite svider det väl i hjärtat!.

 

 


Så ni vet

så funkar inte mitt internet hemma så är borta ett bra tag.

15 September

 

Stor växt emma?

ni gör min dag, ni gör mina leenden!

Ja som vanligt så hände det juh någonting roligt på bussen!

Julia till Emelie: åh igår bakade jag bröd

Emelie till Julia: Jaha men vad bra!

Julia till Emelie: Ja sen gick jag till mormor och hon blev överlycklig! Hon klappade mig på kinden och jag lovar hon är inte slö på handen alltså!

Dagen har annars varigt väldigt lugn med redovisning som sjukt bra! och annars så har vi bara skickat ett sms till 118118 och fick ett bra svar på frågor vi ställde.. Annars ser det ut som om det blir promenad ikväll och l


14 september

Gjorde bort mig riktigt mycket idag!

"Penisionärer"

Dagen började med väldigt tidig morgon, vi steg upp klockan 7 för att åka med ambjörn till stan. väl framme i stan somnade jag med kläderna på för jag hade sovmorgon till klockan 12. När jag vaknade igen vart jag väldigt förvånad att jag var i stan och sov med kläderna på? kan man glömma saker så snabt?

Under dagen känns de inte som om jag har hunne med så mycket saker mer än att köpt ett par jeans leggins, pluggat litegrann och läst bok när jag kom hem! nu är jag i stan igen för jag kände för att sova här... så imorgon blir det redovisning och hoppas det går bra! ha en mysig kväll allihopa!

Och Åsa Lindfors om du läserdethär tack för lånet av byxorna och ring när vi ska ut i skogen!

 


13 september

Igår kväll så lanade jag adam albin och jonas familje spel! och jag måste säga att Alias var roligast för jag och adam var bäst.
jonas till albin: eh vad får man här om man har jobbat riktigt mycke? (han pekar under armhålan!)
Albin till jonas: ARBETSKADA!
rätt svar var svett!

Albin till jonas: Du brukar göra det här med Emelie
Jonas till albin: pöka?
Rätt svar var utnyttja

Idag blir det inte så mycket gjort är med gustav för jonas är i piteå och cyklar för jag ska vit fyra sälja hamburgare här i ålund! Hoppas alla får en bra söndag och inte lika dryg som min!.

12 september

Idoler kanske inte alltid är så mogna ändå ? :)

Kort om går dagen:

Film på idividuella

Engelska med burken.. fattade ingenting

prov i 3h.. och lärarna är ju inte så bra på att planera?

slutade och var med johanna jessica och julia på stan

PIZZA med julavert!

Sen på kvällen efter vi hade äte kom johannaN och var med oss vi åt en massa morötter och poppcorn och ja en massa! Det var mycket roligt för johanna hade då tillochmed slut skratt för i helgen efter igår! och måster jag erkänna vad vi mer gjorde så var dett att vi spelade skipo i 3h!

 

Nu ska jag rulla mig till julia och ja se om hon kanske har köpt sig en hund?

http://somviblev.devote.se/blogs/2616846/great-med-fredag-.htm#WriteComment

 


rubrik

Dags att dra sig till tv för att kolla lite på vänner! måste säga att låten som spelas sätter sig lätt på hjärnan!

Efter det blir det att se idol, ganska kompiskt med det är ju de stora som händer nu. Tänkte på det när jag åkte buss att nästan alla pratade om någonting roligt från gårdagens program! det roligaste måste nog vara hon som ramlade i början hahahha men stackarn så pinsamt! och nästa år tro det eller ej har nog jag tänkt ställa upp bara för att se om man kommer någon stans! vad tyx om det?

10 september

Jag vill börja mitt inlägg med att säga grattis till matilda lindmark som fyller 17 år idag!

Albin ludvig och matilda alla har så fina ögon.

*tänk att heta emelie då blir man kallad för sjärtemeli
Är det någon som förstår de roliga med vad jonas menar?

Aja dagen har vare mycket onödig slutatde 09.20 men blev kvar tills bussen gick klovkan 1.
höll mej även från att köpa ett par jeans idag jag känner mig mycket stålt.
Kvällen blir nog mycket plugg till bf provet vi har imorgon som är på ca 3 timmar så skicka ett sms!

 


8 september!

Haha amanda tur att du håller min blogg vid liv och tack för bilderna! :)


Helgen var i korta drag mycket slapp och mycket snorig, På fredagen stannade jag hos lovisa det blev mat på frasses senare en promenad till maxi! Det blev en mycig kväll med dipp och grönsaker ansiktsmask:)
Lördagen så åkte jag med mamma och pappa till stugan för att hälsa på farmor och farfar, när vi kom hem så märkte vi att vi inte hade nå vatten.. så jag fick klara mig från att durcha innan jag for till anton! När jag kom dit så stod johanna och anton och tokvinkade åt men, sen så gick vi in och gjorde en mycket god bananasplitt! Efter någon timme hamnade vi i rums soffan med en massa godis och en massa ostkrokar! Johanna somnade efter andra filmen och sen for hon hem.. Så jag och anton blev mycket trötta och skulle gå och lägga oss men det blev då så att vi låg vakna i typ 4 timmar och pratade! Södag blev en slapp dag efter jag hade vare vaken till 4 båda nätterna, jag åkte med julia till stan för att sova hos jonas, när jag väntade på han såg jag flrsta avsnittet av top model vilket alltid är roligt! När jonas komm insåg jag att jag verkligen inte var frisk en massa snor och sen räknade jag ut att jag hade tage nässpray 6 gånger den dagen, ( och jag får igentligen inte ta för jag blir beroende! )

Så igår for jag till skolan men insåg fort att det inte skulle gå, så jag for hem med ett bussen, väl hemma så har jag fått feber och är helt död, så det blev en lång dag igår med tv och film! Är även hemma idag för att orka fara imorgon men känner mej mycket piggare! nu ska jag frotsätta att ligga i sängen och bara ha det bra med lite glass, hoppas vi ses imorgon och skicka gärna ett sms!



Here I go again!

Heeej emelies blogg!!! råkade gäst blogga här igen :$ aja tänkte bara slänga ut ett inlägg och har gjort en bild på emelie, eller något sånt;] aja hoppas hon uppdaterar snart, ha det bra alla ni som läser hennes blogg!!!






myskväll

med min cicci, alltid lika skönt!
Vi såg greveholm och pratade en massa, åt även glass mackor och någon konstig saft som vi aldrig riktigt förstod vad det var för någon menmen..
Deras lägenhet var mycket snygg skulle gärna bo sådär, blir att flytta när man gått ut 3an!
Nu kommer lite bilder på min snutta!




3 september

Såhär glada är vi alla tre efter dagen som varigt!

Önskar verkligen att skolan kunde förstå att alla inte kan rätta sig efter dom och att man för fan måste få fara på semester när man vill? om man tar ledigt är det väl egens ansvar att ta ikapp det man missar om lärarna ger en uppgifterna? man behöver väl inte få IG i en hel kurs bara för att man är borta? som ni kanske förstår så får jag inte ledigt när jag ska till turkiet och har jag otur missar jag en massa som jag får IG på men nu är det så att de känns viktigare att få träffa familjen och ta det lugnt med dom! jag är endå redan så less på skolan less på programet och jag önskar att vi hade fått samma lärare som förra året! Dagen i helhet har varigt förjälvigt tråkig, eller började med matte och tro de det eller ej så tycker jag faktiskt att de är roligt för jag förstår! Efter det hade vi vikarie på naturkunskapen och fick en mycket konstig uppgift! men aja jag julia emma och benjamin klarar den nog galant! Sen hade vi ett enormt hål då vi gjorde klart det vi skulle ha gjort på BF lektionen så då fick vi alla sluta mycket tidigare! Nu sitter jag hos jonas och väntar på att han ska rulla sig hem så jag får ta ut min ilska på någona.. [ han är alltid utsatt;) ] Sen ikväll blir det en efterlängtat kväll med min cissi och jag hoppas verkligen att jag får veta allt bus du har att berätta! Önskar att jag skulle sova här i stan men då räknade jag ut igår att då skulle jag sova här ikväll sen fredag: Sova hos lovisa och mysa i hennes lägenhet. Lördag: norris med anton och sova där för jag vågar inte köra moped hem! Söndag: sova här i stan med min älskade! så då skulle jag inte vara hemma på 4 dagar så det blev att jag åker buss hem ikväll!

 

Känner att jag nästan måste komma med någonting bra i dethär inlägget så det får bli att det är mycket roligt med sol och att jag har världens bästa Emma och Julia. ni gör min dag och jag skulle inte klara mig utan er!
och självklart får min bästa vara med på ett hörn!

2 september

är en dag att minnas!
Dagen började med teckenspråk vilket var mycket roligt fick lära mig en massa nya saker. Efter det hade vi ängelska och det var inte allt för jobbigt och efter det slutade vi alltså 11.
Efter det så foc jag och julia och solade lite solarium det var jävligt skönt, men fick inte så snygg bränna på ryggen hoppas den försvinner i turkiet.

Jag och julia efter lite solning och sen fikade vi på kitchen och kollade på allt roligt folk som gick där nere. satt typ där i en timme! haha tragiskt jag vet men ni skulle ha sett typ en gubbe med en jävla limpa under armen och en tant i en kappa som var guk som solen som räckte till fötterna och ja en massa kul! Efter det så for vi då äntligen hem efter lite lektioner solning en macka och en jävla massa skratt och en historia om fågelkiss.

 

På kvällen blev det kalas hampus fyllde 14 år, jag kan även skryta om att jag klappade min kusins orm! känner mej riktigt stålt över det men ingenting jag gör om, det är faktiskt coolt med ormar menmen inte min grej! nu ska jag packa lite saker till imorgon och hoppas på det bästa på matten förstår itne så mycket av den!

Ha en bra kväll och en trevlig natt!


1 September

Sjukt bra det blev amanda! :) tack så mycket för hjälpen och tack för att du håller min blogg vid liv?.



Ja som sagt var så är jag juh lyckligast på jorden för att min tandställning tyker den 8 oktober, jag är även väldigt lycklig för att jag nu har vågat ha högklackade skor för första gången. Kvällen omfattar nog mest en promenad i det sköna vädret och lite plugg med julia, lyckades ju självklart glömma allting på skolan så nu är mitt gamla jag tillbacka stressad och irriterad. En sak som är suger är att skolan har så stor påvärkan på sin fritid och hur man bemöter andra, jag önskar värkligen att skolan snart är över.

Väduren (21/3- 19/4)

Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den.


Anna                     Emelie             Matilda                 Linda

Emma              Julia                   Elias
Olika humör från olika personligheter, vem är snyggast jag tror nog emma?

Gästbloggarn!

hejsan emelies blogg! Nu har jag varit snäll och gjort om emelies blogg, hoppas hon blir nöjd:]
Sitter på skolan och har haft roligt vid datorn, och ska springa och göra något annat, ses!

/Amanda:*


RSS 2.0