30 april

Och imorgon får man säga maj maj måne jag kan lura dig ända till skåne (A)


Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold.

Dagen har utan komentarer varigt felfri!. när jag vaknade så hade jag fått årder av älskling att städa lägenheten och de gjorde jag blev riktigt fint. Sen halv 11 gick jag ner till skolan där jag åt mig en frukostbit!.
Och lite stålt jag är över mig själv fick veta hur vi låg till i engelskan och jag har G för tillfället och VG på de muntliga!
Happy happy inte IG på någonting! :)
Efter lunchen skulle vi ha svenska osm är två timmar lång men vi hade svänska inte ens i en timme typ sen fick vi sluta, han är allt bra tokig janbanan men ingenting oss emot! Dagen slutade med matte och jag fick inte så mycket gjort låssades läsa i matteboken för har snart kursprov får jag VG på det får jag de i hela kursen så måste plugga på det en massa!
Nu ska jag göra mig klar för att moppa till jonas som kommer ta all evinerlighet! någon som vill trimma min moped?
Sen blir det att se lite majbrasa och sen drar vi till kälfors mysmyss, ska ha med mej massa godis..
Nu kommer lite bilder ha en super bra valborgs och håll er nyktra och ta de lugnt! (L)





PZ

29 april

Och studie bidraget har anlänt och bara en dag kvar till valborgs!
Igår kväll uppträdde jag på en liten föreställning på musik skolan, de gick ganska bra men inte fullt så bra som jag hoppades! min musik lärare frågade mig även om jag ville sjunga på skolavslutningen men jag tackade nej, blir nog för pinsamt! Annars hände ingenting speciellt igår förutom bad på edda!

Imorse vaknade jag väldigt klar vaken och det är alltid skönt! hade svårt att bestämma mig vad de skulle bli för kläder men blev lite somriga! Dagen har varigt väldigt skön förutom att vi hade ett stort prov i bf där man fick skriva två och två jag hamnade med karro:)! Efter det så kom de några roliga komentarer
 Åh vems björnmurra är detdär?
 Undra om jag hittar den lilla burken i den stora oceanen?
KLArt PiPaN Ska Ha en CykeL?!!?

Sen efter skolan gick jag julia och emma på stan ett tag, jag köpte mig ett linne på indiska som var väldigt värlt
Efter det blev det ficka på weince mumms mumms jag och emma dog en maräng kaka med vit choklad och chokladsås!
Sist men inte minst kom BROLLE JR och fikade brevid oss, grr
En riktigt trevlig pratstund med tjejerna och jag uppskattar det verkligen. Efter det gick jag och noppade ögonbrynen på torsten som var min pressent. blev riktigt nöjd med det!

Efter noppningen mötte jag jonas och vi gick och shoppade en massa fina saker till han, jag köpte även en t-shirt på stale! Efter maten blev det en stund med min kära Johanna som alltid är lika roligt.
Nu ska jag och älskling se tv blir tagga för valborgs imorgon hopppas alla får det roligt!
 

B

Bloggar imorgon om kvällen och dagen ska snart sova pusspuss !

Tiden går men min vänskap består! (L)
tack för alla stunder mej did och för att du alltid lyssnar du är guld värld!

27 april

Och nu är det inte långt kvar till studiebidraget/sånguppträdande imorgon/bad & Sommar

I helgen blev det mycket johanna som vanligt!. Lördagkväll efter lite bilkörning som gick mycket bra tillochmed pappa sa att jag var duktig! {stålt. sen söndag så var jag johanna och anton ute på en cykel utfluckt med en massa fika mummsmumms! (L)

Idag har varigt en krävande och lessam dag på många sätt! många tårar har nog fallit och jag sörjer med alla som mist sin vän. Efter skolan som jag slutatde kl 1 gick jag på stan och köpte mig ett fotoalbum och en bekini, lämmnade även tillbaka ett linne som de hade gått hål i! Sen gick jag till mamma som klippte sig på torsten. Hon blev supersuper snygg sen efter de kom Jonas till weins coffin och vi åt oss en kyckling macka & de var super gott. Sen bar det av till coop eller OBS säger jag då fortfarande och där hanldlade jag med älskling en massa mat ? eller så inte kanske bara lite sen så köpte jag oss en godigodi dricka! Nu ska jag sätta in kort i mitt album ha en bra kväll pusspuss


25 april



Man kan juh inte precis klaga på vädret idag,
Men vi börjar med igår kväll när jag var med Lovisa vilket var en mycket trevlig kväll, vi år på tre kronor! en helt pizza var och de är inte lite mat! Sen så slappade vi mest hela kvällen och pratade om massa saker eftersom de var ett år sen vi sågt sisst typ! men alltis lika roligt och nu har vi lovar att vara med varandra mer så de hoppas jag verkligen !

08.30 Vaknade jag för att mamma väckte mig och sa att dom skulle fara om en timme drygt till norris så jag skulle följa med och hämta min pärla.Var inte så pigg på det och var allmänt sur, men alltid lika glas när man träffar johanna så jag var där i typ 1&enhalv timme och vi satt ute i solen och pratade och åt oss en god glassbåt!
Nu är jag hemma och ska ta tre bussen till byske med älsk där hans pappa hämtar oss, ska blir hur skönt som hellst att komma bort, fast jag inte vare hemma på ett bra tag men ändå.!
Nu blir det ut i solen ett litet tag sen blir det buss! ha en bra lördag allihopa,
Sommar kläderna på!

23 april

Ja vad kan man säga om dagens väder, man sluter ögonen och tror det är sommar!
Ja dagen har varigt väldigt skön, började dagen med sovmorgon som var väldigt skönt sen har dagen bara flytigt på!
De här inlägget bjuder på bilder från idag en bild säger mer en tusen ord!






Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut

                                                        Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

22 april

Det är nya bud varje sekund
Låt inte tiden vara kung
Vi gör nånting
Vad som helst
Ta ett steg, så tar jag två

Dagen har varigt över alla förväntingar, sol, godpizza,brabio,träffa luddekurr och självklar vara med älskling!
Ibland förstår jag mig inte på hur man verkligen kan vara? bli arg för att man inte bryr sej och sen när man kasnke visar lite rop på glädje nej då fan duger de då inte på långa väger.

Jag har vare på stan och ögonshoppat idag ojjojj vad farligt de är, nu har jag ett par byxor jag vill ha, en bekini, ett linne, en jeans kjol och ett par gladiator skor! hur ska studie bidraget räcka? Men de blir nog ett linne och skorna men kjolen är nog de bästa av allt blir att spara pengar {bild kommer sen! Har även beställt tid för att noppa brynen och färga dom blir nästa onsdag så det blir att längta tills då.
När jag komm hem till älskling idag hade han lagat godpizza till mej och jag fick en till god present så jag ska ha någonting att göra när han är ute och cyklar { de var en choklad låda,haha. Sen så satt vi ute i solen en timme och då komme en söt liten vovve som stannade med oss ist för att följa sin husse på promenad ganske så knasigt.
Har även hunne med att se bio fast & furious  och filmen var väldigt nice och jag höll inte på att somna denhär gången och de var inte några bögar med heller.! inte för att jag har någonting imot det! Nu blir det grays och lite popcorn!
ha en bra kväll allehopa!




21 april

Dagens bästa händelse är helt klart att bäver andreas bergmark komm och överaskade mej med ett paket på skolan!
Men fy skäms på emeli som inte hade med sig sitt, och enumera fy för bäver jag har öppnat de kunde itne hålla mig och jag har äte av det med! tacktack du får ditt imorgon! (L)
En annan bra sak eller bra och bra en rolig sak var när cissi ramlade eller ja tippade framför alla men de var kanske lite pinsamt sen gjorde hon bort dig igen
E: kolla cissi dendär korta tjejen går i 3 an,
C: Vah gör hon ?!!
E:Ja ?
C:Men vad gör hon här då?
HAHAH kolckren hon trodde att tjejen gick i trean på grundskolan!

Dagen har varigt helt underbar och jah älskar älskar verkligen min klass går inte beskriva hoppas allt fortsätter såhär dom sista 7 veckorna sjukt hur snabbt tiden kan gå! tänk snart har jag och älskling 2 år och 6 månader och de känns då inte alls som så länge men är helt underbart!. Tiden jag har kvar ska jag bevara väl.
Nu blir det att tagga till valborgs med folk och älskling hoppas de blir riktigt roligt, och det tror jag.

Dagens längtan:

Dagens bild:     
{ tänk på vad de ser ut som! får det finnas sånna bilder i en mattebok?
Dagens bästa:

På torsag blir det nog att köra lite bil, har fått tillstånd idag så bara ut på vägen och köra!. Men imorgon kväll blir det älskling som ska ge mig hans present och de ska blir en stor överaskning, och säkert en super bra.
Ha en trevlig kväll och natt! nu blir det en promenad till mormor och morfar.<3

20 april

Grattis syster på 14 års dagen nu är du en riktig fjortis!

Inte så mycket att skriva om första skoldagen utom att de är lika jobbigt som vanligt!.
Dagens snabb köp !

den stora dagen

Är snart slut och nte vet jag om  de är så kul att fylla år längre, men man får iaf träffa släkten som man inte gör så ofta!
Bästa presenten jag fick idag var nog presentkort att jag skulle få slingor,ögonbrynsnoppning + färgning. annars var det bara pengar och en fin röd sommar väska men de är inte helt fel de heller.

Kalas bilder från idag


Kusin vitamin [v]

Igår kväll åt vi då tacos och det var riktigt gott och trevligt. Jag fick ett paket av johanna som jag var osäker på om jag vågade öppna för de skulle vara någon tokig present men det var en riktigt kul present en peeling,badsvamp och ansikts mask. Sen såg vi någon film om en kille i en tefefon kiosk som var ganska så bra sen for som hem vid halv 12 och jag och älskling tog en pratstund och väntade på min födelse dag!






Nu ska jag och jonas se tv och äta chirre tack alla som har sagt grattis!
Nu blir det bara att tagga tills mästa helg med brudarna pusspuss ha en bra kväll och hoppas allas lov har varigt bra!

18 april

Gud, vad gjorde du med vädret igår ?

Ja nu ska jag väl även passa på att säga grattis till Linkan som fyllde år igår,
Idag vill jag säga grattis till lisa & julia som fyller 17 idag! (L)

Vad hände med vädret igår ? Jag körde moppe till johanna vid 1 var bra väder. Hade inte tänkt att sova hos johanna utan fara hem på kvällen! med tjena de gick juh som det gick, Vilken snöstorm det blev så jag fick sova över hos johanna,
Inte precis den bästa första turen med moppen! & idag när jag skulle hem på morgonen går det inte heller köra så min pärla står kvar i norris och väntar på mej tills de blir bättre väder!.


Johanna Pyhälä 16 år.
Lagom lång och lagom tjock dam i sina bästa år,
Älskar middagar med mycket kaviar för vidare information skriv en komentar.

Nu blir det att tagga till ikväll, är supersugen på att äta en massa god mat med folket. De blir itne många timmar jag är utan johanna denhär dagen men de är juh bara superkul. Kommer att bli massa tacos och är lite rädd för vad jag ska få av johanna!
Och vill bara säga till alla som har läst mitt inlägg om att jonas körde ner i en vak så vill jag säga att de inte är sant?!
Hoppas alla får en bra lördag i det fina vädret nu ska jag bara klara mig genom dagen så är man 17 imorgon! PZ

16 april

Sol vind och vatten, höga berg och djupa hav, de är min drömmar vävda av.

Grattis andreas bergmark på din 17års dag!
Hoppas du får en massa roliga pressenter och mycket gott, har världens
bästa pressent som väntar på dej<3

Idag insågjag att om jag någon gång börjar jobba så jag måste stiga upp kl 5 kommer jag aldriga att klara de, åkte med anneli hem från jonas imorse och steg upp kl 5 de var inte att leka med ska jag säga men som tur var fick jag juh sova länge till när jag komm hem! Idag har jag och mamma haft de riktigt skönt i solen och pratat mycket trevliga saker.
Nu ser lisa och rebecca på Bamse i troll skogen vilket är för spännande för mig så jag tog mej en stund framför datorn.

Någonting jag har glömt att skriva är att i söndags vann min mamma en mopen för 16 000 på Ålunds nappet, så nu har vi en moped extra!


& på tal om moppar så är jag så jävla sugen på att köra min egen så det blir att ställa på den ikväll och om jag har tur kanske ta mej en tur till johanna imorgon! Sen på lördag blir det myskväl med johanna pontus jag och jonas i stan med tacos och massa tårta ett litet kalas för är bara 3 dagar till min födelsedag! Synd bara att man är så gammal att man har slutat längta tills man fyller år är väl bara när man fyller 18 man längtar riktigt mycket och det är juh som sagt bara 1 år kvar så det blir att tagga körkort måste bara hitta en nice bil med bra sterio!

[v]

150409

Inte ett moln, så långt ögat kan nå, inte ett droppe regn på flera dar..



Dagens outfit:
Tröja:från skanexplo
Byxor: från intersport
Dagens hårfärg: blå och röd
Cykel: NS bikes suburban

En riktigt härlig dag blev det ju idag med med mycket sol och mycket cykelbögar skymtade jag på vägen. Blev även en liten skoter tur då jonas körde ner skotern i en vak, i all hast hoppade han ner i vaken och dök efter skotern, han var borta en bra stund innan jag såg det röra sig där nere. Tur som det var hade jag flyttat mej lite bak för han kastade upp skotern på land sen så körde vi därifrån helt oskadda! {:O!
Sen ikväll blev en skön promenad med jonas och anneli och nu ska jag avsluta detta inlägg med några snygga pix





Fjällen

Är nog bland det bästa som finns, skoter fint väder kompisar slalom och en masssa mat!.
Måste bara säga att jag tycker jag är ganska så bra på att åka slalom närskilt när jag droppar.
Annars så har domhär 5 dagarna vare mycket bra har haft strålande sol alla dagar, men bäst var nog ändå se samme tolka efter skotern han var faktiskt ganska rolig,

A
ldrig mer ska jag äta såhär mycket godis de är nog det värsta med påsken att man blir så jävla fet! derför var det behövligt med en promenad idag som jag och julia tog oss och sen blev det bullens efter de en promenad till mormor där rebecca och arvid var! ikäll blir det min älskling och de är sjukt hur mycket jag saknar han tror han ska få en puss sen!








Igår

Kväll var riktigt lyckad! jag lovar er alla att jag dansade med mer folk en vad ludvig gjorde men de spelar inte så stor roll!
Tack ludvig för igår!

Tisdagkväll sov jag hos johanna och den var verkligen behövligt at träffa min bästa vän för jkag hade lite och prata om och hon pratade då med! sen var jag och hälsade på min sjuka man.
Onsdag så var jag även där ett tag för att jag skulle skynda mig hem till att göra mej klar! och ja jag fick även lov igår så de var riktigt nice!
Idag blir det att dra till jäckvik och dega med folk förmodligen pontus och robin ikv!
Sen blir det väl skoter och slalom.

Vad ska du hitta på dethär lovet?


PZ

Måndagar

Måndagar...
Ja denhär dagen har faktisk varigt riktigt skön, vaknade upp ur en sjuk drömm jag hade inatt om att anneli dog i krig och en massa tokigt men sen så blev det en skön start på dagen med någon lek på bf lektionen sen ett friskis och svettis pass som matilda och amanda höll i bra planerat och bra övningnar. Sen en efterlängtat lunch med KÖTTBULLAR smarriit.

Sen svenska och alla kanske kan lista ut att jag inte var där idag heller och ja men en överaskning att vi ska läsa våran 4 bok för året han är juh sär, hur ska vi klara svenska nationella om man bara får läsa en jävla bok?..
Ja sen blev det träslöjd och ja den tycker jag inte vi ska prata om för den spårade totalt Cissi gillar då halsband med tänder på och hon älskar då att hamra. hahah sen blev det en luring under bänken för att lura jessica och då kan man ställa frågan om de är så att jag fyller 17 år om 13 dagar?

Ikväll blir det att skriva BF om filmen vi såg i fredags sen någonting på tv kanske en liten mamma kväll som jag tror hon kan behöva! älskar dej mor.

Dagens bilder:
Dom har nu äntligen gjort en avbild av Emma lundgren i cafet, var på tiden



5 april

och solen är vit! hur ska dagen sluta ?
Blir en gud lunch ute i solen hos älskling sen blir de väl hemfärd på kvällen vill inte hem när allt är som det är.
Men nu ska jag sluta tänka på sånt och ha roligt med min älskling och hans familj.

14-dagar kvar till den 19 april

Nu ska Jonas spela gitarr för mej så vi hörs ha en bra söndag!


3 april

Och det är 16 dagar tills min 17 års dag!.
Idag på stan så hittade jag på en massa nya saker som jag önskade mej vet inte vad jag ska ta mej till! 

Även denhär dagen började med en sovmorgon men inte alls lika lång, sen blev det att dega på skolan i en timme innan man börjar med de var faktisk trevligt jag råälskar min klass! Sen så såg vi filmen masjävlar kanske inte att rekomendera men lite svensk humor är det väl i den "- om du är sugen på mer kan du juh höra av dig om ett år" hahah ganska klockren replik! Sen så blev det en runda på stan med jullan och jagh hittade juh somsagt flera grejer jag ville ha men jag köpte bara två!   
 




Sen så väntar jag nu på att anneli ska komma och hämta mig för att senare dra vidare till ålund får se hur länge jag blir där! annars så kan juh någon höra av sog om dom vill göra nå! Hoppas jullan får en kul kväll och själv blir det att tagga till på onsdag då ska jag och ludde och dansa ska blir riktigt kul! ha en bra helg PZ

Dagens bild:

Hon blev grinig när maten inte var god!

2 april

är inte lika rolig som första! Glömde berätta att igår lurade jag Jonas och mamma att julia hade bryte näsan och båda gick på det!

Idag har vare en skön dag! började dagen med sovmorgon som jag väl behövde och jag älskar den, men de dåliga är att hos älskling finns det nästan aldrig någonting att ära så när man är där legger man då inte på sej onödiga kilon!
Sen första lektionen hade vi engelska och vi skulle rita nå hus och sen prata var faktiskt riktigt roligt!
Sen en massa mat och efter de en svenska lektion på typ på 2h men jan var inte där men jag läste å ut min bok sen en matte lektion och ska jag vara ärlig med mej själv så är jag jävligt trög men hoppas man får G på kurs provet!

17 -dagar kvar till min födelsedag och jag har faktisk en liten önskelista men den drar jag inte nu får skriva vad jag får ist!
Annar ikväll blir det att gå på promenad med jullan som ska bli väldigt skönt att röra på sej! sen tro jag inte de är nå bra på tv ikväll brukar ibte vara de på torsdagar men vi får se! annars har jag bara kvar att visa dagens bilder!




Idag var cissi på bushumör: Emeli du är bäst och skriver som en häst!..
Med dom orden säger jag PZ

Aha

Ja vad ska man säga mer en Aha de kanske inte är så kul att sitta i 3 timmar och kyssna på någonting jag inte ens fattar, amen lätta på koplingen möt med gasen när du växlar blablabla.. kommer nog att få nöja mej med min moped ska ni se!
Nog men klagande jag har ljusa stunder i mitt liv med!
Emma,jullan,jessica,cissi (L)-me love





Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

HA en bra kväll alla blir en mys med älskling när han kommer hem från att ha cyklaaa Missa inte GREYS(L)

onsdag

Ikväll ska emeli gå kurs så hon får börja köra bil. så passa er!

RSS 2.0