18 dagar kvar


Njuter av livets goda stunder, är väldigt glad att få dela dom med underbara människor. Nya som gammla!

Gårkvällen bjöd på mycket skratt,prat,överraskningar,mingel bland tält samt mycket trötthet. helt enkelt en väldigt lyckad kväll, dock lite tråkigt att jag inte riktigt minns så mycket från maggios spelning men jag var iaf där det är jag säker på och jag var inte ensam! Att vara inne på området var trevligt, dans i disco tältet och karuseller men av någon konstig anledning är det ju alltid förfesten och efterfesten som är det bästa med hela kvällen!

Det tråkiga är bara det att de verkligen gör ont i hjärtat när det vissa stunder slår mig att vi ska lämna detdär, att vi ska åka 62 mil ner i sverige och lämna allt det bra här hemma! Försöker verkligen njuta av varje minut, men samtidigt ska det bli så skönt att komma bort några år! Men gissar att Byske kommer vara sig likt om 3 år så kommer nog inte missa så mycket.

Sitter nu här bakis och trött i Freddes säng, han är duktig och stäkar i sitt rum för att kolla vad som ska med till vårt nya hem. Älskar känslan jag har i kroppen, jag älskar även dej Fredrik!

 


Sommar,sommar, sommar med stort S!

Ja okej, jag är väldigt dålig på att blogga!
jag är väldigt dålig på många saker tex att ta vara på dom bra stunderna och inte tänka på dom dåliga!
men denna sommar har jag verkligen försökt att njuta av varje minut, visst det har vare några dåliga minuter men om jag räknar ihop dom kan det max vara 20 minuter under denna sommar.

 

 

 
Om 3 veckor kommer jag att stå i detta kök och känna mig väldigt vilsen
 60mil hemifrån med tanke på att jag inte kan laga mat eller äger en kokbok. Laga mat är verkligen en av mina svagheter, men om vi ska tänka på dom bra sakerna är det att jag längtar väldigt mycket efter att få flytta klara mig själv och få börja livet någon gång! Somsagt kring den den 15 Augusti flyttar jag och Fredrik ner till Gävle, jag för att plugga och han ska hitta sig något jobb! Men någonting som jag längtar till nästan lika mycket är Pdol imorgon, taggataggataggaaa!!

 


RSS 2.0