Detta fick mig att tänka efter, tänka på den fina tiden i mitt liv.

http://ludvigpalmberg.blogg.se/2008/july/emeliegren.html#comment

Ludvig ludde lurvig tuff m palmberg du gjorde just min dag! ♥

nu ger jag upp

För ett tag.. Vet inte vad jag ska skriva, livet är just nu vääääääldigt tråkigt. Den dagen det händer någonting roligt, annorlunda, spännande eller ja bara någonting så skriver jag.

Länge leve länge sen som jag minns det var det lätt även när jag trillade omkull

Var jag än är eller vad jag än gör finns det alltid en längtan efter någonting annat. En annan plats, en annan person eller någonting som hände för länge sen. Jag önskar jag kunde sluta längta för en stund och leva i nuet.

medlem i magsjukeklubben..

Efter en sömnlös helg har jag nu gått och skaffat mig magsjuka. Längtar hem till min man, dock ligger även han hemma och kräks.. Ja livet är allt bra tråkigt ibland!! Lägger in lite bilder som får mig att bli på lite bättre humör↓


I'll take a risk, take a chance


and make a change

Förut bråkade vi hela tiden, nu ler vi hela tiden.


På tisdag eller onsdag lämnar jag denna underbara stad för att åka hem en vecka.♥

Familjmys

Blev en underbart trevlig och god middag på Olles ikväll. Har verkligen saknat familjen, så njuter varje minut. ♥

kompis på dagtid söker.

Alla har åkt hem eftersom att vi inte har någon skola.. ja att vi inte går någonting i skolan är ju inte direkt någon nyhet för er som läser min blogg. Hela veckan har jag gått hemma försökt att hitta på någonting att göra. Visst jag har städat, lämnat ut ca 15 CV, gått långa promenader i det sköna vädret, sett jaa kanske 20 avsnitt av greys. Men nu börjar jag få nog, nu vill jag inte gå hemma längre och göra igenting. Så ifall du läser detta och känner att du får lust att vara med mig, ring på 0730264615 så kan vi bestämma en tid och plats. PS jag är ganska snäll

Hälsningar desperat tjej!


Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada när man älskar med varann

Jag saknar dej, jag saknar min vän och samtidigt som jag saknar dig hatar jag tanken av att sakna dig. Men ja jag skulle göra vad som hellst för att få min vän tillbaka, den personen som jag kände aldra bäst!

RSS 2.0