26 december

 på julen så äter man inte bloggar!

Så ni lär ju märka när jag börjar skriva igen ----> imorgon norris med skriskor och badtunna! (L)

23 december

Snöösnöö massa massa snöö!

Dagen har varigt som dan före julafton borde vare men ett + vore ju om jonas var här!

Vaknade vid 9 sen så gick jag och julia ut och gick, efter det blev de en massa snöskottning men de värsta är ju typ att de är lite roligt! Efter det gjorde jag ägg och becion åt lisa, sen spelade vi en massa spel och jag tror jag vann näsan alla gånger. Ikväll blir det att mysa på framför tv:n eller ja de skulle ju ha vare mysigare med ett vardagsrumm men ja det renoverar juh pappa nu lagom till jul?!  Julfika ikväll med en massa gott hemmabakat så nu ska jag frflytta mig till köket!

 

Ha en bra jul! :)


22 december

Åh nu är det inte alls länge kvar & ikväll ska granen kläs! När klär ni eran julgran?

21 december

Ja nu måste jag säga att min julkänsla är på topp! Det började med att älskling smög ner i min säg imorse vid halv 8 sen så gjorde jag lite julfika på sängen men vi somnade om typ direkt så det blev inte så mycket fikande, men som jonas sa de är tanken som räknas!

Sen så steg vi upp vid halv 12 och så fikade vi och bara mös på med glögg & skippo och en massa vänd10 men jag vet inte riktigt vem som vann allt? Ja som jag inte tror att många har missat snöar de juh som bara den, så jag har typ tjajat på jonas att gå ut hela dagen så till sist kom vi oss ut. Ja han snödrängkte mig och förstörde min snö ängel men sen så hade vi riktigt roligt!

Bilderna får tala för sej själv!








Nu ska jag julmysa med familjen ikväll och imorgon blir det att stääääda!!.. Godjul allihopa! (L)

21 december


19 december

4 månader tills 18 idag!


Idag har vere en helt underbar lördag. Vaknade hos min käraste i ålund vi drig oss typ en timme sen så gick vi ner för att förbereda oss på dagens äventyr. De är så att dom hade kalas för anneli,linda och malin! så det blev en liten överaskning & det var att dom hade hyrt byske badhus! Så vi har badat flera timmar idag och det var mycket roligt med att ha det för sig själv så man slipper trängas med alla! och desutom har killarna mycket större bastu!

Ikväll blir det pepparkakshus och klä granen kanske, det börjar komma mer och mer paket så jag kan snart inte hålla mig! Nu luktar de som om det grillade köttet snart är klart! ha en bra lördag kväll! (L)

18 december

sommar och glass skulle ju inte var helt fel just nu?.. men jag har inte tänkt längta så mycket till sommaren för det blir jobb heela tiden. Men med pengarna så kanske man kan göra någonting kul typ ta ledigt nästa sommar?

Idag har jag vare och kört lite bil på Aha, har faktiskt inte vare så taggad på körkort och allt vad det innebär. Men idag gick det väl ganska så bra, kanske lite väl många motorstopp i början men efter att tag började det att gå bättre! :) Så nu är jag i stan hos jonas får se hur det lbir närmare kvällen!..

16 december

Fett yaooooo! nu rulllar vi två bros till cheesebay för att käka lite food hos grandmother

15 december

Nu äre dags för lilla julafton. paketpaketpaket!


14 december

Imorse ringde veckaren klockan 6, inte alltis så kul! Men när man vet att det nalkas julefika och en mysig julspelning stiger jag gärna upp. Det gick mycket bra och alla var nöjda och vi kom framm till att rfs rockar!

har även klippt mig idag och blev mycket nöjd, tack lena!

13 december

Gårkvällen var mycket lyckad förutom att jag började må väldigt dåligt efter hambrugaren från max! Vi mös på hemma hos bea och sen när dom skulle vidare gick jag hem till jonas! tack för en mycket trevlig kväll!

Idag så har jag och jonas bara myse på och sen tog jag bussen hem för att senare fara på julbord på solvik, måste säga att jag åt nog mat för alla ni som läser detta inlägg!. Fixade även jobb till hela nästa sommar kan de bli bättre än så ! (:

Nu ska jag mysa på hemma och kanske se skicka vidare, sjukt bra film!

13 december


12 december


Jonas hade funderat på att klippa sig såhär men han måste bara spara lite hår!

11 december

idag så har jag vare ledig, kan man juh inte klaga på om de inte vorde för att man skulle till tandläkaren 10 över 9 och ja 12 över 9 så var man klar?....

Sen så blev de lite klädes handling för mamma&pappa ska på maskerad party imorgon vi bokade även en körlektion till nästa fredag så denhär veckan kommer vara väldigt nervös inte alls kul, men de borde nog gå bra! :)

 

Nu blir det att mysa lite mer med mamma, sen göra dej klar för kalas hos mormor!



jag älskar dej

mest av allt i hela världen och det bästa som finns är ju helt klart du!
Du är den som gör mej lycklig och det är dina ord som betyder mest, du är underbar och jag vill alltid vara din!


Dagen i skolan har varigt väldigt lugn och bea har varigt på mycket bra humör, blir att tagga till lördag tjejer! (L)

9 d3c3mb3r

Tsss positivt...


Kom signade jul, sänk dina vita vingar

Om du vore så liten så du rymdes i min ficka skulle jag ha med dej överallt!

Kvällen blev mycket mysig med pepparkakor/brunögon/kycklingklubba/fisk och små pepparkakor.

Imorgon blir det att ta sig till kaplan för att ha teckenspråk med lite julsånger och annat. Efter skolan ska jag bege mej hem till älsklingen för att mysa här ännu en kväll och hur mycket bättre en både greys och jonas på samma dag? jag älskar nog julen och den glädje som den delar med sig men jag önskar man hade mer tid med sina nära och kära!

 

vad är mysigast med julen tycker ni?


8 december

Att någonting så litet kan förstöra ens humör så mycket!

Senare så kommer johanna och pontus och då blir det att baka pepparkakor, blir nog kul som vanligt när dom är med! Sen så blir det väl att hålla fingrarna borta från alla julklappar som finns här till de är dags för lillajulafton med johanna&pontus, jag&jonas, Adam&amanda och sist men inte minst granskär.

7 december

Min morgon förvandlas till rock och jaaa min julia bor i en kopp!


6 december

2 adventsljuset är tänt och jag är helt död!
Gårdagen var väldigt lyckad, härlig biltur till piteå för att senare vara som tokiga på dollarstore!
Efter ett varv runt afären så är macke helt slut så han köper sig lite godis för att vänta i bilen. Då går vi ett varv till och efter ett tag får johanna ett sms " hur går det " ja hon svarar att de går bra och att vi kommer om 10 minuter?
med både johanna och julia i en afär full med koppar går det inte bara på 10 minuter!

Julia: Man kan ju ite låta bli att pilla på allt!

Ja sen blev det max och ja tjorv där med.. macke var typ tvungen att låsa om bilen flera gånger för att vi glömmde en massa saker i bilen tillsist blir det åh men kvinnor!


Den blev då en massa bak på kvällen och bäst var nog macke på att baka!
Men allt blev supergott och vi mös på med julmusik och en massa godis. Men senare när vi skulle hem behöver vi väl inte prata om mer än att jag och julia har skilt oss med macke!

vi var "långt ifrån" en vägg, en trotoar, stolpe, en annan bil... ja och en massa annat inte att leka med när clion är i farten!
Nu blir det att städa och slå inn julklapparna som handlades igår! (:

5 december

inte allt för svårt att känna glädje i turkiet!

ja nu borde jag börja med att göra mej klar men jag kännde faktiskt mer för att sitta vid datorn!..

När man tittar ut snöar det ju faktiskt och jag önskar att jag hade et par teckbyxor så jag kunde vara ute i snön och jag önskade att min pappa köpte mej en skoter! Pappa igår:

 

Pappa: Emeli jag har hittat en perfekt skoter till dej, den var inte så långt bort heller!

Jag: ( lyser upp som en sol! ) åh men vad bra så du ska köpa den eller?

Pappa: ( dör i skratt ) jo hade som tänkt de, den har ju tillochmed EXTRA långa skidor och går på oljeblandat!

 

ja ni kanske fattar att det inte är någe kap han menade, den kostade juh bara 2 000 så ja varför inte!.....

Aja nu ska jag göra mej lar för att senare dra vidare till piteå!


4 december

  • Ledig dag
  • sovmorgon
  • saffransbullar
  • pepparkaks sockerkaka
  • saffrans kakor
  • promenad
  • bänd hand
  • och familje mys
De är vad min dag har handlat om, jag tycker verkligen att julmys är bland det bästa som finns!
Ikväll blir det idol med julia och längtan tills imorgon. Då blir det dollarstore med macke johanna och julia sen efter det bär det av till bergsbyn för att julbaka ännnnnnnuuu mer!

2 december

dålig uppdatering men kan bero på att man måste köpa julklappar som en dåre! vore mycket bättre om julen var mat och en massa paket, inte behöva köpa en massa.

Men nog klagat om julen de är nog ändå det bästa på hela året!
Nu blir det att vara med hjärtegull och sen kommer johanna för att kolla på GREYS !




RSS 2.0