paniken börjar sakta krypa genom kroppen..

Varför måste man alltid få panik över sommarjobb? blir alltid lika stressad när man ska söka en massa olika jobb, sen ska man presentera sig själv på bästa sätt, och hur fan gör man det på ett bra sätt? Ja idag har jag iaf delat ut mitt CV på 6 olika ställen och tänkte dela ut lite mer till helgen, någon napp bör man ju få. Om inte måste jag börja fundera på hur jag ska kunna betala hyran och maten då sommaren kommer. Åhhhhhhhh panikpanik


Slår bort paniken genom att tänka på alla underbara som jag saknar, alla underbara stunder med dom jag älskar♥


Härligt


Eye of the tiger


Igår var det inflyttnings fest hos dalarna. Dagen började men en sväng på stan, fick med mig två tröjor och en lampa, dock skulle jag inte köpa någonting men ibland måste man! Halv 5 var jag och Fredrik bjudna på middag hos Natalie och efter några glas så gick vi mot dalarna för att träffa de andra. Jätte trevlig förfest med roliga lekar, uppdrag och trevligt folk, vid halv 11 började vi gå mot hear break och innan vi var framme hade jag hunne lova Anna att jag skulle ta hål i örat med henne. Idag vaknade jag, full. Men efter en dusch var jag som en ny människa lagom i tid för att äta lunch på stan med folket, blev även en skön prommenad i det fina vädre. Börjar kännas att det är vår här nere nu, nästan ingen snö kvar och 15 plus i solen. Nu är det bara 6 dagar kvar till familjen kommer och hälsar på, längtar riktigt mycket! ♥

Nu är sängbordet klart


Lådor från Ikea 199:-
Lampa från Clas Ohlson 199:-


Fredagsmys

Tiden flyger iväg, har bott här nere i ett sex månader nu och jag tycker nyss att det var måndag och nur är det redan fredag. Denna vecka har bestått av plugg alla dagar, faktiskt måste jag säga att det är väldigt roligt. Läser intressanta böcker och som vanligt har jag lätt för att ordbajsa, lite för lätt tyvär.. Igår var jag som sagt på gymmet med Natalie, även det var roligare än jag trodde det skulle vara. Efter ca en mils cykling och ja jag vet inte hur många olika övningar som ska vara bra för armarna kunde jag med gott samveta cykla hem och äta mig en pressmacka som min man gjort! Den senaste tiden har allt verkligen kännts så bra, på skolan, hemma, fritiden kärleken ja allt känns jätte bra. Jag undrar om det beror på all träning eller om det är sant, att jag verkligen är lycklig och trivs här. Någonting som är båda possitivt och negativt är att när jag flyttade hit kunde jag börja om från noll, skaffa nya kompisar, vara den jag vill vara och ingen vet någonting om mig sen förut. Men samtidigt är det som att jag har lämnat allt hemifrån bakom mig, fast jag fortfarande verkligen vill att det ska vara en del av mig. Jag behöver alla mina minnen och alla mina vänner och jag älskar verkligen att ni är en del av mig, en stor del som jag inte kommer släppa i första taget!

jag tycker om dig, det gör jag verkligen♥

Nu sitter vi här igen, jag, Natalie, datorn och hemtentan. Efter halva gjort känns det faktiskt bra, Lekens flertydlighet är en intressant bok och har gett mig många nya tankar. Men tyvär så har jag halva tentan kvar och den ska vara klar på onsdag, så jag har tid på mig men ändå är jag stressad.. Går kvällen bestod av några till avsnitt av Greys, så många timmar som jag spenderat på seattle grace hospital den senaste tiden borde jag nästan kunna söka sommarjobb på lassarettet. Ikväll ska jag och gyma, har inte tränat sen förra veckan på grund av benhinneinflamation. Men nu börjar det kännas bättre så nu är det dags att ta tag i träningen igen, i maj ska jag och några tjejer nämligen springa vårruset! Önska mig lycka till för det kommer att behövas.

En tjuvtitt på det blivande sängbordet, kommer en bild då det är klart!


Idag är en ny dag


Where did I go wrong, i lost a friend somewhere along in the bitterness.

Jag sakar dej, riktigt riktigt mycke! ♥


Om livet var en sång, ja då skulle jag sjunga hela tiden.


Vem har sagt att gammalt inte kan kännas nytt!

Helgens planer var att inte göra någonting, bara ta de lugnt och se lite filmer. Igår klarade vi av det riktigt bra, gjorde än jätte god middag med potatis avokadoröra och lax med lime smak. Efter det såg vi The voice och 3 avsnitt av firman. Men idag gick de inte lika bra att inte göra någonting, vaknade vid 10 och åt frukost. Sen satte fredde igång en tvätt och efter det åkte vi på erikshjälpen och hittade lite saker till lägenheten. Nu ska jag ta tag i att städa toan samt ugnen sen om ca en timme kommer Ludvig hit och äter middag, efter det vandrar vi upp mot lekerol för att se Aik krossa Brynäs.

Fyndade en skjorta för 40:-                     Tre prydnader för 25:-

Skål för 15:-                                                                 Pall till hallen för 50:-

17 Februari 2009 hände detta.

tisdag

28 grader var de imorse inte sant alltså.
Idag har de vare en massa lektioner. på bf har vi grupparbete om avartsjuka,avundsjuka och ilska! de är faktisk ganska intressant vet ni att sverige är bland de mest avundsjuka landet;)

Idag hade jag en finfin fläta av mor!


Pusspuss

Jag önskar ibland att jag aldrig hade släppt in dig.

Tar med mig två skolböcker och börjar gå mot stan för att landa på något café med Natalie. Dags att börja läsa inför kommande hemtenta och kan väl inte bli mysigare än att fika med sin vän och låssas läsa en bok! Ha en bra dag och ta vara på den, för den kommer aldrig mer tillbaka.

Hem, ja just nu längtar jag till mitt gamla hem!


Idag har jag tagit mig igenom 11 avsnitt av Greys och mer kommer det att bli, ett diskberg samt 55 minuter box.

Grattis på alla ♥ dag

Efter en timmes hjälp av 5 datateckniket på skolan kunde jag äntligen skriva ut texten som jag satt i ramen, dock fick dom inte datorn att godkänna utskrifter så måste stänga av brandväggen varje gång. Men tycker resultatet var de värt, så nu sitter tavlorna med alla favoriter uppe i sovrummet ♥ Eftersom att det fanktiskt är alla hjärtans dag idag så skippar jag träningen och kommer mysa med film,morätter,dipp,popcorn och min man. så ser fram emot kvällen även om alla hjärtans dag inte riktigt är min grej så ska jag försöka var lite extra snäll och extrakär!

 


Livet blev inte som jag tänkt mig, utan mycket bättre♥

En lycklig tjej säger nu godnatt och även tack till emmamarkluund.blogg.se för att du fixat min blogg.


andreas min vän, jag saknar dej

Grattis på födelsedagen även om det inte var denhär dagen. Detta är billigt inköpt på Ica men bättre än lite fika. Tänkte köpa lite kex men då skulle jonas få så mycket sex. Hoppas du nu blir glad då du ska få lite choklad/Bäv3r


Du är välkommen in

Efter en hel dags städning och pyssel i lägenheten är vi nu klara och tänkte härmed hälsa dig välkommen in till oss.

Före

Undertiden


mdf skiva, skumgummi plattor från biltema och möbeltyg från olssons tyger.

Efter






tillsist så fick fiskskålen bli en ljuslyckta


You can hate but never break me, this is what I'm made of


Riktigt trevlig går kväll, började med några glas vin och hårfärgning hos Natalie. Efter det cyklade vi hem till dalarna för inflyttningsfest, smörgåstårta och trevliga klasskamrater. Några vinflaskor och cider senare var vi alla glada i hatten och började röra oss mot heart break hotell, väl framme dansade vi hela kvällen. Idag ska vi försöka göra klart sänggaveln samt sätta upp självhäftande blommor i hallen.

Lycklig tjej efter gårdagens kalas


Grattis Linnea!

Redo för en dag ute i valbo, handlingslappen ligger i fickan.

There are many things that I would like to say to you but I don't know how

Dom som bodde i lägenheten innan mig och Fredrik hade sängen mot den vita väggen i sovrummet. Men eftersom vi inte har någon sänggavel så valde vi att ställa den mot fondväggen.


Men nu har vi tänkt bygga en egen sänggavel för att kunna vända sängen mot den vita väggen. Vi har även satt upp en hylla på den vita väggen som vi tror kommer passa ännu bättre ifall man har sängen under den. Så ifall någon har nått bra tips om vad man ska använda för material är jag tacksam för tips!


visste ni att

Det finns 3 fördelar med att bo när max.

Den första är att varje gång jag cyklar hem från träningen cyklar jag förbi max, offtas är de ganska bra med folk där inne och dom väntar på sig burgare. Måste erkänna att känslan man får i kroppen av att cykla förbi svettig och nytränad och se dessa människor som äter en hamburgare, jaa jag kan säga att de känns förjävla bra att se och tänka "ät ni bara, jag tränar ja!"

Den andra fördelen är att om man är full och verkligen är jätte hungrig är de bara att gå dit och beställa en hamburgare, vilket även gör att man känner sig som hemma.

Den tredje och bästa är att de har sveriges godaste hamburgare!


Så nu sitter jag här med mitt äpple och de känns förj'vla fint!


älskling, kylskåpet är tomt

idag är det en typsik söndag, disk städ slut mat tråkigt väder och ingenting bra på tv..

i norrland är det kallt och här är de kaos

Skulle göra vad som hellst för lite sommar just nu!


What doesn't kill you makes you stronger



Blandade känslor av helgen i skell, fredagen var väldigt trevlig.
Men fredag natt samt lördag söndag och måndag var mindre lyckade. Blev ett besök på akuten samt en jobbig känsla i kroppen.. Men ja jag säger som alla andra säger, Fredrik tur du bara fyller 20 en gång!



Blogga är verkligen inte min grej, så tyvär måste ni stå ut med att de kommer lite inlägg då och då. Snart ska jag klä på mig och gå ut i snöstormen, tro de eller ej snöar det riktigt mycket och är -11 ute. Börjar kännas som vinter, men de gör bara att jag längtar hemma ännu mer.. Kvällen kommer spenderas med morötter och dipp som min sambo har önskat, samt film på tv3 its complicated. Rekomenderar den verkligen!

RSS 2.0