Grattis på valborgs

väntar på att man kära ska komma hem, sen blir det att mingla vidare till simmersjön för att umgås med mina kära vänner! Tror att kvällen kommer bli kanon, hoppas ni som läser detta också får en underbar kväll!


If you only knew how much I love you

Blir mys kväll i byske, tyvär utan stjärnan min..
Men hoppas alla får en skön fredag och en trevlig morgondag!


men sant

Nu sitter jag här igen, självklart så gick det ingen buss. Men vet inte om jag blev så ledsen för det, ska ta med mig ett glas byskevatten och sätta mig i solen och ta det lugnt. Kanske försöka fundera ut någon plan till Valborgs?!


Kanske blir en eller annan skål på valborgs, eller vad säger ni?


Jag har underbart sköna skor, jag har en underbar pojkvän!


Efter en skön sovmorgon tar jag cykeln ner mot byske för att hoppa på bussen.
Kan inte säga att jag annat än älskar mitt liv just nu!


Men jag har ju inga skor på mig.

Sitter ute i solen med anton&helena, ännu en dag närmare sommaren!

Resant till stugan var verkligen trevlig, som fredde sa: vi hade iallafall tur med vädret. När vi var hemma igen var det dags att hoppa i duschen sen fara till Per och Britt-Marie för att äta middag! Efter det så for vi mot byske för att göra lite pinnbröd ( jävligt vidrigt blev det ) ta med korv och sedan fara mot Simmersjön för att umgås med våra kära vänner. Hade hur mysigt som hellst framför elden med Micke Robert Elina Ida Arvid Emmy Tobias Magnus& Fredrik, vid 1 tiden rullade vi hem för att sedan krypa ner i sängen.

Lite bilder från veckan:







en underbar kväll

Leder ofta till en slitig morgondag!..
frukost på sängen av världens mysigaste och nu uppstigning för att sedan fara till stugan.


Fylla år är allt bra överskattat

Imorgon styr cykeln mot dränsmarkskläppen, kvartingen i väskan och party humöret i kroppen samt en kram åt födelsedagsbarnet. Kan inte säga någonting annat än att jag längtar, älskar verkligen mitt liv just nu.

Som då folk kunde läsa på facebook så fyllde jag då 19 år igår, i present fick jag saker som är bra att ha när man flyttar hemifrån. Vet inte riktigt om jag ska ta det som en pik att dom tycker det är dags att jag flyttar snart? Men blev iaf väldigt glad över sakerna, hade kusinkalas idag och då blev jag även lite rikare! Dom pengarna ska gå till fickpengar till utlandet samt sprit till studentveckan kanske..
har även planer på att jag och fredrik ska fara till studen och bara må gott fredag till lördag! kan inte annat än älska att du är bara min.

Blir ett tråkigt inlägg utan bild så då får de bli ett tråkigt avslut också, KATJING.

Min sista dag som 18 år.

Bjuder på lite bilder från i helgen.




En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

När solen skiner finns det inte mycket att klaga på, inte heller då det kändes helt okej på nationella.
Alla helgens dagar verkar även vara planerade, imorgon blir de Emmy. På lördag blir de mingel hos micke
med trevliga människor plus middag, när söndagen kommer är de dags att träffa alla trevliga flickor som jag
ska fara utomlands med och planera lite saker. Kvällens planer är att fara till byske och vara med han jag älskar!


please, don't you ever feel like you're less than fuckin' perfect.


Blir bara så less, hur svårt ska det vara att söka till en jävla höskola!..


tack för en trevlig och got middag, du är en jävel på att grilla!
även tack till micke ida och fredrik.


Det blir vad man gör det till.

Har verkligen haft en underbar helg! känner att allt är som de ska och att jag älskar det. Var länge sen jag kände att allt kommer bli bra, det är nog första gången på länge jag kan tänka på allt utan att få en klump i magen.

På fredagen vad jag fredde emmy arvid tobias och matilda på bio och såg hur många lingon finns det i världen. Det är utan tvekan den bästa film jag sett på flera år. Det var både rolig, gripande och ledsam.
Igår så vaknade jag med världens bästa sen hämtade jag upp josse och körde sedan till norris för att vara där över dagen. Alltid lika trevligt att vara där, synd bara att det oftast blir för långt mellan gångerna. Sen åkte jag till byske för att äta en väldigt god middag, sen kebab till ostvik för att mysa med min Emmy.
idag vaknade jag upp i byske, hade en mysmorgon med min älskling sen så har han skruvat i sin pärla som ska på skroten och jag har vare på en skön promenad med Emmy. Kan inte bli bättre, snart kommer min kära in och så ska vi åka mot ostvik för att käka middag och sedan mysa i soffan. Eller kanske skruva i min moppe, jag hoppas på det första alternativet. Men det andra måste även göras så får lov att bli det!

 


varför inte?

Sökt sommar jobb i umeå, kollat lägenheter i umeå, köpt hockey biljetter, vara med världens bästa anton på lördag, fått tillbaka pengar på skatteåterbäringen, lycklig, skolarbete, beslutsånges, kär, längtar utomlands, har världens bästa vänner, less, gå på rast - Chek


om man ändå visste vad som fanns på andra sidan


lev varje dag som det vore din sista

Nu sitter jag hä på skolan igen, men idag är inte som alla andra dagar.
Det är 15 dagar kvar tills jag fyller 19, jag har en bruten tå som gör väldigt ont. jag längtar efter en kram av fredrik, längtar mer än vanligt! jag vill att tiden ska gå fortare så jag får veta hur allting kommer att bli. Jag är orolig för att du ska lämna mig, att det ska bli som vi inte vill. Idag längtar jag efter att fara utomlands, idag kanske jag ska jobba med elina. Idag funderar jag precis lika mycket som jag alltid brukar göra, idag känner jag mig mer bakis än vad jag gjorde igår.
Idag är jag väldigt glad för allt du gör för mig, jag önskar att gårdagen kunde vara mycket längre än vad den gjorde och att du inte for hem.
från och med nu så har jag tänkt ge dig alltning jag har, för jag vill alltid vara med dig. Det spelar ingen roll hur morgondagen blir för jag kommer ändå att älska dej!


Jag älskar dej

 


ikväll höjer vi glaset och säger skål


Nu hoppas jag att party humöret kommer fram snart, annars kommer de bli en lång kväll.
Men antar att de kommer direkt emmy kliver innanför dörren, för med henne blir de inte annat än party.


RSS 2.0