till arvid hulver enquvist

jag är full men säger det öndå, förlåt för att jag är en värdelös bloggare men ska skärpa mig. Godnatt nu kryper jag i säng med världens bästa!!

Bli min vän?


Välkomstpresent: sadel överdrag, diskret och stilren tur att röd är min favorit färg!
Middag: Äggnudlar med wook
16.00: N0llning


Såhär bor vi










Det bästa med lägenheten är ju helt klart du!


Fick även med mej lite från stan idag: + svarta höga jeans& två nagelack.

 


längtar efter en kram av min mamma!

Nu ska jag och Fredrik cykla ner mot stan för att köpa oss nå nya kläder. ny stan= nya möjligheter

äntligen har man hittat hem

Jag ska aldrig mer flytta hem till mamma och pappa, jag ska aldrig mer komma till en ny stad utan en karta, jag ska aldrig mer springa igenom ikea på 20 minuter, jag ska aldrig mer säga aldrig!

Nu har det gått några dagar här i Gävle och sakta men säkert börjar man känna sig som hemma, alla katonger är upp plockade samt är lägenheten städad. Vi har ett perfekt läge på lägenheten, 4 minuter med cykel till Willys och rusta, 2 minuter till Max (dock inte lika bra) sen så är det kanske 6 minuter med cykel in till stan & 10 minuter till skolan!

Fredag: kom till lägenheten vid 4, bar upp det vi hade i bilen sen åkte vi till ikea. Låter väldigt enkelt om man säger det sådär, men detta förlopp tog oss nog 2 timmar med tanke på att vi körde fel mer än en gång. Vi var hemma igen vid 9. Torkade golvet, diskade och ställde in köksprylarna i köket. Sen vid 11 kom mamma och pappa med släpen, så vid 12 hade vi packat in allting och vid 1 låg vi i sängen.

Lördag:
Vaknade vid 10, åt frukost sedan åkte vi till ikea ännu en gång. Handlade ett köksbord plus stolar och lite småsaker till köket och garderoben. Blev jobbigt en stund då resten av min familj skulle fara hem, blev att säga hejdå på lageravdelningen på ikea. var nog det konstigaste ställer jag gråtigt på! Sen blev det att ta nya tag och åka på Elgiganten och köpa en damsugare, sedan hem i spöregnet för att forstätta packa upp bananlådor. Blev en sen men efterlängtat middag, ris med köttgryta. Vid 12 landade vi i soffan med grönsaker och dipp slog på jönssonligan och bara mös, tror det var någonting som vi båda behövde!

Söndag:
Efter en god frukost begav vi oss ut i det fina vädret för att cykla en sväng runt gävle, vi måste ha cyklat mins en mil men det glömmer man som bort när man cyklar på ställen där man aldrig vare förut. Gävle ser ut att vara en fin stad och nu så hittar vi även lite mer. Efter 2 timmar kom vi hem igen, blev att packa upp det sista ur flyttlådorna. Vi städade och tjollrade på här hemma tills klockan var 5 för att sedan fara till Willys för att veckohandla, må säga att det är vädligt bra med en handlingslista utan den skulle man bara handla hem en massa onödiga saker. Men nu har vi mat för hela nästa vecka, känns bra! Blev makoaroner korv och stekta ägg till middag, vet inte vars kvällen tog vägen med vid kvart över 10 torkade jag golven sen la vi oss och sov.

Måndag:
Idag är det inte det bästa vädret med det fungerar, fredrik ska cykla en sväng för att se om det finns nå jobb att söka och jag ska för första gången vara själv här i lägenheten fast det är ju egentligen inget speciellt med det.. Ska nog storstäda toan vilket behövs sen kanske ta en cykeltur ner til den fina parken som inte alls är långt härifrån. Till middag bill det pmos och köttbullar, må säga att laga mat är roligare än vad jag trott! Nu har vi även fixat internet, det är både bra och dåligt. Nu kommer man väl sitta här den mestadelen då man inte har någonting att göra..

Slänger även in två bilder på min nya frisyr.

18 Augusti



Nu är det bara en dag kvar, jag vet inte riktigt om jag har förstått att det är imorgon vi flyttar. Det är många som man sagt hejdå till och många tårar jag har gråte. Men trotts allt så känns det inte som på riktigt!

Idag har jag och Fredrik vare på stan och handlat cykellås samt äte lunch hos hans farmor och farfar. Efter det så for vi hem och packade dom sista sakerna i hans bil, nu sitter jag själv här hemma och vet inte vad jag ska göra. skratta gråta lee stressa eller bara gilla läget och ta det lugnt.
Igår blev det en impuls klippning, nu är jag korthårig men har kvar luggen (bild kommer nog senare) jag blev riktigt nöjd och undrar varför jag har vare envis och inte klippt mig förut. Igår vaknade jag även upp men en av mina bästa vänner, sen bara någon timme senare fick jag en kram och nu ses vi inte förrän några månader. Nyss fick jag en kram av världens bästa Emmy och de kändes i hjärtat det med. Må säga att jag saknar er redan <3

Nu ska jag laga middag till familjen sen packa lite till i släpen. Sen kommer Emma, anton, micke och robert förbi och säger hejdå..

 


Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder


4 dagar av längtan 4 dagar fulla av förväntan 4 dagar kvar



Lördagkvällen kunde inte ha blive så mycket bättre, festligare, fullt, party eller lessamt. En kväll man kommer att minnas, bara synd att det var vår sista.

Idag har jag vare på stan för att fixa lite saker så min göra lista blir kortare. Först var jag på banken och beställde nya koder så att min internett bank ska fungera. Sen gick jag på cykel och fiske, köpte mig cykelslangar sedan gick jag till bibloteket. Fick även med mej lite saker hem från bokia, penna kalender och lite annat. Ikväll blir det att mysa hemma samt handla mat inför lunchen imorgon.

 


Oh, this is the start of something new.


don't you agree?


Det viktigaste för mig idag är att köpa en cykelslang+ ta vara på dagen

Dagens planer: Fara till Piteå med Johanna & Emmy. Göra sig klar för fest. Fest för sista gången på länge med världens härligaste kompisgäng. Fälla en tår sen sova.

 


arbetslös någon vecka sen student!



Finns det någonting värre än att försöka fixa internettbanken på datorn? jag börjar tvivla
på med nå sockar sen beger jag mig mot drängsmark för att trivas en stund.


Stress stress, ja hörde jag mig själv tänka stress?

Saker att göra inom 7 dagar:
Fixa säng & sy ihop madrassen
Köpa skolböcker (11st)
Packa ner de sista kläderna i resväskan
Packa släpen
Klippa mig
Byta bank, föra över pengar till lägenhetskontot
Köpa en ny cykelslang
Träffa Elina,Anton,Johanna
Bjuda mormor och morfara på luch (deras julklapp från mig&lisa)
Ha flyttfest med dom bästa
Träffa släkten
Laga lite mat med mamma som vi kan ta med
Beställa bredband
Fredag den 19 Augusti 05.00 köra bmw till gävle




8 dagar kvar


Inväntar Emmy för att sedan fara till Lantärnan och äta middag. mys

RSS 2.0