31 januari

Ibland är livet inte så dumt.

28 januari

huvudet spränger, tidig morgon och skoter prov idag. Inte bästa dagen att sätta det på! men jag hoppas att de går bra ändå, försökte plugga men jag orkar då inte ens konsentrera mig!

Helgen ser då ialla fall lovande ut, imorgon blir det att gå ut och äta med mina älskade flickor och som sagt har Emmalu emmut plogen löken lundgren fylls 18 så det ska firas med att äta ute! Efter de så följer jag jonas hem och stannar där tills på lördag då han ska in till stan för att se hockey. Då på lördan ska jag mamma och lisa ha myskväll med bio och god mat. Gäller att passa på då pappa är i italien ; )

Nu ska jag plugga meramera ha en bra kväll!

jag älskar er




27 januari

igår så var det första gången jag åt raggmunkar!. de var riktigt gott och de var johanna som gjorde dom så derför blev dom så goda tror jag. Efter maten så gick jag och johanna hem till andreas/bäver och var där i någont timme sen så gick jag hem till jonaswe aka dräparn för att sova över! :)

Idag då fick vi en uppgift på tecken språket och de känns lagomt jobbigt men det får fungera, annars så på religionen såg vi när mörkret faller, och det är verkligen en film som får en att må dåligt och tänka efter!.
Nu så ska jag snart gå till musik skolan för att sjunga, var ett bra tag sen nu och de känns riktigt roligt.
Imorgon blir det att hoppa upp tidigt för jag öppnar efter en dag på dagis så ska jag till stan och skriva skoter provet!

nu får ni alla äta en god middag och ha en trevlig kväll!.

25 januari

Första dagen på veckan, och jag öppnade! så klockan ringde 05.15 och jag tyckte jag var duktig som steg upp så tidigt, bussen gick 6 så jag tyckte jag hade god tid på mej. Men nu i afton pratade jag med julia och sa hur duktig jag hade varigt, men tror ni inte att hon stiger upp så tidigt fast hon börjar 8?...

Dagen har vare skön, var på bibloteket en stund sen så mös vi bara på hela dagen med mycket lek och spel!
Nu är jag hos jonas och ska vara här till på onsdag får se hur de går :). haha vi har redan börjat tjaffsa om vad som händer på alla hjärtans dag. vad tycker ni skoter tur eller resturange och myskväll? men du ska sa att de går nog bra, ( hoppas jag får som jag vill )


Nu ska jag baka, ha en trevlig kväll alla läsare!

24 januari

Nu är det mer än en månadsedan jag klippte mig, och de är nog dags igen. Men jag känner att jag inte riktigt har råd eller tiden att gå dit. Men jag får ta mej i kragen och gå ner på torstens! Saknar sandra och att hon inte klipper!

Idag klockan 9 befann jag,lina och linda oss på en lägda i falmark! Det var dags för skoteruppkörning i 3 timmar, helt klart är det bökigt och dyrt att man måste ha med sej skotern tanka bensinen själv och få skjuts hem och dit. Men det är ju mycket mer givande att få fara ut och köra mer än en mil! Vi körde till bureåberget och under tiden så fick vi köra lite i ett sandtag och allt möjligt en annan tjejs skoter stannade även mitt i en brant backa men det gick bra ändå! Blev en liten fika stund sen så körde vi hem igen! Allting gick bra så jag tror jag klarade det.

Nu sitter jag i lägenheten och är helt slut i gashanden, lina och jag kom framm till att för att köra våran skoter måste man ha en pappa hand! Snart ska jag gå och handla lite middag för att vid halv 5 gå ner till medborgar skolan och ha teori, på onstag blir det prov --> skooteeeeerr.

vad hände i helgen för er?
Kan ju berätta att Familjen + jonas var på ikea igår och på fredagen hade jag teori och på kvällen mös jag och jonas på!. (L)

21 januari

Alltså idag har jag insett en sak, att jag verkligen har valt rätt linje!
De finns ingenting som är mer farsinerande än barn, dom säger så kloka saker och utvecklas hela tiden! Man blir alltid lika överaskad av att se vad dom klarar av. De man lär sej i skolan är ju ingenting alls mot för att vara ute på en förskola och vara med och se hur det går till. Se barnens framsteg, jag måste säga att jag tror att dom 7 veckorna jag har kvar kommer bli fantastiska!

Ikväll blir det en massa plugg, älskling kommer sakna dej önskar att jag hade tid att komma ikväll!
Började nämligen på skoterkurs igår... jag tror inte jag behöver berätta om allt tjorv men jag har då iaf uppkörning redan på söndag i 3h och jag ska ha läst 6 kapitel tills imorgon så det blir att ligga i + en massa religion och svenska och bf uppgifter!..


Ingenting kan nog klå er, tack för allt!


18 januari

första dagen på hemgårsdens förskola, jag kan säga att såhär slut har jag inte vare på mycket länge!
Men jag måste säga att man aldrig slutar att bli förvånad och att endel saker bara är för roliga.

Jag frågade ett barn som satt och byggde med klossar;
- vad bygger du?
- Men ser du inte att jag bygger västerbotten!

Nu myser jag på hos jonas och imorgon blir det ännu en rolig dag men en massa barn! (L)

15 januari

trodde kvällen var planerad, men lika fort som de blev bestämmt så blev de inställt.


15 januari

Att vakna upp själv i sängen är inte alls roligt, särsklint när man förväntar sig att den man somnar med ska ligga kvar.. Vaknade upp och hittade inte jonas, jag fick en konstig tanke av att han hade fare på skolan och slått av min veckare för att jag skulle försova mig. Men han hade inte gått så lång´, nämligen i soffan!

Nu sitter vi på skolan och har just äte fisk som smakade väldigt lite och surt, julia komm farm till att de nog kvar surströmming! Dagen kommer att bli mycket lång för sista lektionen är kart i 4, efter de blir det att fara hem för en förmodligen lugn kväll om ingen ann kommer på någonting roligt! :)

 


Jag saknar dej till tusen!


14 januari

måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv! jag var tillochmed ute och sprang..



Nu blira chokladbollsbak och Gh, ha en bra kväll!

14 januari

Nu är skolan igång och allt känns som vanligt, att man ska hinna bli så less ?
Aja nästa vecka blir det dagis för hela slanten och där kommer jag vara fram till sportlovet! så jag kan inte garantera att de blir så mycket bättre bloggning för det!

Ikväll så blir det att mysa på här hos jonas, kanske en promenad om jag kommer mej ut!
Vill även tacka amanda adam joakim och jonas för en trevlig gårkväll! :)

nu är de nog dags

att skriva någonting här! Men var ska jag börja?..

Julen var som vanligt full rulle,tomten,paketen,maten & stämmingen!
Nyårs -> lagade mat till 4 -> hem göra sej klar på 30 min -> tillbaka till robert&monika där vi spenderade kvällen med min familj jonas&karinas & nicke och pernilla! vi åt en massa mat och såg hockey klockan 10 -> norrlångträsk, började med spel sen så pratade vi om vad det bästa under 2009 och ja våra nyårs löften sen tolvslaget med raketer -> bastu med snöbaad, Kallllllltt!..  tack johanna pontus jonas!

Nyårslöfte: jag ska sluta svära !
Resultat: på morgonen 1 januari emeli vaknar och vänder sig mot jonas och säger så jävla snygg du är! x2


Idag är det mys i ålund tills torsdagmorgon, hoppas på att de blir skridskor i byske imorgon!.
hade bra och ska försöka skriva någonting!.

Gurra jäckvik 07

RSS 2.0