Säg det inte till mej för jag vill inte veta vad du gör!


Nu längtar jag bort härifrån, längtar tills jag ställer min fot i turkiet. Då har jag lämna mina jobbiga tankar hemma!


If God was to describe you where would he begin?


Jag gillar att du är min vän, och jag gillar att vakna med den man älskar!


You only get what you give

Tiden går alltid för fort, undra om man någon gång kommer hinna med.
Hoppas att man med tiden inte kommer titta tillbaka och tänka på allt man missat.
Hoppas att med tiden blir man mer förståndig och mer självsäker.
Med tiden kommer man inse vem man är kanske även vem man inte är.
För mig tar det tid att lita på någon.
Ibland kan jag behöva mycke tid och ibland vill jag att allt ska gå fort.
Tid är någonting som skrämmer mig, tid är samtidigt underbart.
Vill man att tiden ska gå fort går den sakta och när man vill stoppa tiden går den snabbare.
Det finns olika tider i en människas liv, jag har tider jag ångrar men även tider jag aldrig vill glömma.
Vad spelar tid in för roll om man älskar någon? om allt känns rätt?
Enligt mig spelar tiden ingen roll för det som spelar roll är vad du gör av den!


jag tycker du är underbar.

Fräch- nej inte direkt, ligger i sängen fullt påklädd men ändå har man gåshud.
feber borde inte vara lagligt på lördagar!


It's win or lose not how you play the game

är de bara jag som ibland har en konstig känsla som smyger sej på när man mins anar det? När man får ont i magen och man vet varken ut eller in? Hatar iaf sånna här dagar, dagar som man hellst vill ligga kvar i sängen och då man vaknar känns allt bra igen.

idag är du hemma



En timme är 60 minuter en minut är 60 sekunder, men allt känns som en evighet utan dej..


1 dag kvar tills du kommer hem


Jag behöver dej här hos mej, mer än vad jag någonsin hade trott!


2 dagar kvar tills du kommer hem


4 dagar kvar tills du kommer hem

När jag är med er kan jag vara mig själv!

Nu ska jag borta tänderna sen gå till bussen, har en härlig fredagskänsla i kroppen! Kanske beror på att det bara är 4 dagar kvar tills du kommer hem. Nör jag själv kommer hem idag blir det att packa lite saker sen spenderas helgen i malå! hade


5 dagar kvar tills du kommer hem

nu är löshåret beställt, studentklänning och även sökt sommar jobb och ställt mig på vikarie listan. Nu är det bara att du ut på en promenad som är kvar på kvällens lista av saker att göra! Funderar på någonting som liknar frisyren på bilden till balen, eller kanske inte direkt så men med en inbakad fläta vill jag iaf ha!

De är underbart att älska någon, särsklit någon som dig!

vart jag än går så finns du alltid där.

Fredrik om du läser detta, vad tycker du om denhär klänningen till studenten?. Kram

6 daga kvar tills du kommer hem

blaablaalblaaastressstresstjattjatfunderafunderabestämmdig?!pluggavidareellerinteockarbarainte
bestämmahurjagskagörasensåharjaginterådmednåochvarskajaghasommarjobb?personligtbrevcv
killartjejerklassenstundentenbaldenläxorkärlekfamiljsåmycketjagvillgöratypresasåmångajagvill
umgåsmedtypfesttypsparapengarenmassasmmamsmsmamsmamsssatypTYPENMASSA

Just så känner jag mig just nu! kvällen kommer spenderas med lite plugg sen hämtar jag upp min kära tremening för att sedan fara och sjunga. Sen efter det blir de mys i soffan framför grays, sen sängen!

All you need is love

Nu gör jag läxor som aldrig förr, det är mycket man hinner då man har en massa ensam tid. Det är nog bra att vara ensam ibland, att bara få vara! Det är någonting som jag aldrig haft dom senaste åren, bara fått vara med mej själv. Det är ingenting som jag gillar speciellt mycket, gillar inte att vara med mej själv för då kommer jag alltid på en massa saker att fundera på och tillsist så mår jag dåligt av mina egna tankar. Jag blir lätt rastlös och på dåligt humör, men som sagt är de nog bra att få vara lite med sig själv ibland och ta tag i lite saker. Men nu tycker jag att ensamtid för mig själv det har jag haft nog av, vet nästan inte hur de känns att umgås med den man älskar längre. Hemskt men sant, tiden går så fruktansvärt långsamt att de känns som om de var en evighet sen jag såg dej, sen jag rörde dej, sen jag fick prata med dej. Ja umgås med dej det är de jag saknar mest av allt, ensam är verkligen inte stark!
Ska ta mej en promenad för att ränsa alla tankar och sen blir det mys med mamma vilket är bland det bästa jag vet!

7 dagar kvar tills du kommer hem

en bild säger mer än tusen ord!


One day I'll go dancing on the moon

Jag är glad för att just du är min morfar, jag är glad för att just du är kär i min mormor. Jag är även glad för att just du uppskattar mej för den jag är men mest av allt är jag glad för alla gånger du får mig att le för de är någonting som du alltid lyckas med!

8 dagar kvar tills du kommer hem

Nu tappade jag all lust att vara med själv, att vara glad, att vara social för utan dej orkar jag bara inte!

9 dagar kvar tills du kommer hem

efter en skön vistelse i malå med härliga människor så kryper jag ner själv i sängen, men börjar vara väldigt van nu när man gjort det 13 gånger så kommer nog kännas likadant även denna kväll. Men känns bättre när jag fick höra din röst och veta att du finns där, att du är min och att vart du än är så kommer du alltid vara det. jag älskar att du älskar mej så är det bara. Puss till dej fredrik fast än du inte kan få den på munnen så vill jag ändå att du ska veta att den är full av kärlek!

13 dagar tills du kommer hem

Packad och klar för att köra volvo till malå, hemma på söndag igen.

Kan ju även passa på att ha en liten frågestund medans jag är borta, finns ju mot mina förväntningar någon som läser min blogg. Så passa på att fråga nu medans jag är borta. Om det finns några frågor svarar jag på dom då jag kommer hem.

Jag heter Emelie och jag sparar på minnen



14 dagar kvar till du kommer hem

Ibland måste jag lära mig att koppla bort mina tankar och funderingar. Just nu är dom bara för många!

Låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig.

kalas i all ära, men fan vad full min mage är. Tack för idag!


15 dagar kvar tills du kommer hem

Välkommen tillbaka min vän.
Tyvär blev det inge jobb idag, hoppas på bättre lycka imorgon. Så ska starta volvon och köra till drängsmark för att ta mig en promenad med Elina. Ikväll blir det att fira Julia, fan vad trevligt mitt liv är just nu önskar bara du var med mej också!

16 dagar kvar till du kommer hem

I need your love babe,Guess you know it's true. Hope you need my love babe, Just like I need you.

Kanon helg i malå med fint väder och bra backar, nu är jag hemma och hoppas på jobb imorgon och på tisdags en blir det malå igen på onsdag Hoppas även att Emmy vill följa med upp annars blir det bara jag och mor.
Kvällen har jag tillbringat med Robert och eson, fan vilken tv den killen har alltså! Så blev solsidan och sen en film hos han ikväll. hade även köpt min och roberts favorit chips ikväll, kan väl saga att jag år några chips och drack lite cola sen skötte robert resten. tack för en trevlig kväll nu äre det sägen som gäller och fredrik jag saknar dej!

18 dagar kvar tills du kommer hem

Blir att spendera helgen med mor och syster i malå.

Känns som att jag är värld det efter denna vecka, har haft väldigt mycket att göra. fast det har mest vare roliga saker men även det tar på krafterna, även att sakna någon tar väldigt mycket på ens energi. Man kan inte tänka på någonting annat och när man ska sova på kvällen går det inte fast man är så trött, det som skulle kunna få en att sova riktigt gott är en kram av just den man saknar. Men nu är de ju bara 18 dagar tills du är här igen kan inte mer än längta! Idag har vi utfört vårat projektarbeta, det gick väldigt bra! vi hade en mysig grupp, dom var väldigt sociala och jag önskar själv jag hade fått vara med på en sånhär dag när jag gick i 7an. Alla är vi människor oavsätt förutsättning och alla har vi känslor som våra med människor men vi är bättre eller sämre på att formulera och visa dom. Det glömmer man lätt bort och ser ett funktionshinder som någonting negativt och kanske lite hemsk, men det är de verkligen inte. Tack alla ni som medverkade och bra jobbat tjejer!

 

Nu tjatar min mamma på att jag måste packa så då är det väl bäst att jag gör de, blir inte någon uppdatering i helgen utan är tillbaka på måndag. Älskling du har missat ännu en underbar vinterdag men jag tror du har det bättre! puss jag älskar dej!


seven days a week is not enough to show that i care

Finns ingenting bättre än en vinterdag med dom man älskar!

Sen var det dags för Beatles konsert.

Tanken slog mig när jag stod där bland alla 100 personer, att vi är ju presis som ett fotbolls lag eller vilken annan lagsport som hellst, alla vi behövs för att det vi sjunger ska bli någonting vackert. Jag behövs för att det ska fungera samtidigt som en annan som sjunger allt behövs för att de ska fungera. Musik är imponerande, sång är vackert och tack alla som var med på konserten ikväll vi var grymma!

Sen vill jag även tacka min älskling för ett gulligt mail, det behövde jag <3 Nu är väntar min stora tomma säng på mej, så men sockarna på för att känna mig mindre ensam ser jag fram emot morgondagen så vi ska utföra vårat projektarbete. Monimo


19 dagar kvar tills du kommer hem

En favorit i repris idag!

nu ska jag packa det sista för att sedan invänta att julia ska hämta upp mig. Ska vara ute på kågefjärden och åka skridskor med lite bf människor och ja en massa andra från balder.

Jag saknar dej Fredrik Markström och tycker det är dags att komma hem nu.


20 dagar kvar tills du kommer hem.

Gårkvällen spenderades med Elina Micke Robert hemma i hennes tv soffa. Gud vad skönt det är med sånna kvällar. Ikväll blir det att fara direkt ner efter skolan på Nordanå för att repa inför konserten som vi ska göra imorgon,så även imorgon kväll kommer jag spendera på nordanå.

Vaknade inatt av ett trevligt sms av min kära, och om du läser dethär så jag är avundsjuk för att du får bada. Med ha de så bra och sola åt mej. kan väl säga att här hemma är de -2 grader det är sol och blåser ingenting så just nu är de bra väder, men de hade kännts bättre om du var här! kram

 


22 dagar kvar tills du kommer hem


Känns tungt att sitta här hemma och vänta i 22 dagar på att få en kram av dig igen.
Dagen kommer att spenderas med min mor och kanske även ska ringa ett samtal till micke och höra om han har tid med mej ikväll.


RSS 2.0