Då var det dags igen

 

19.35 går tåget mot bastuträsk, innan dess har jag endel saker att göra. Men ska jag vara ärlig har jag ingen störra lust att åka hem över helgen.. Det är så mycket planer, nästan för varje timme av dagen och jag vet att de är bland det värsta jag vet. Men samtidigt är de klart att man vill träffa alla i familjen och samtidigt festa på fredagen. Så måste bara hitta motovationen någonstans, kanske genom att diska? aja de kommer bli en rolig helg, blir ju det man gör det till! Får se hur det blir med uppdateringen under helgen, men på måndag ska jag iaf ha några bilder att visa.

grattis hjärtat

20 år


Gör måndagen lite tråkigare genom att tvätta

New years eve var en riktigt bra film, hade väldigt höga förväntningar på den eftersom jag har hört att den ska vara riktigt bra. Det är helt klart en film jag tycker att man ska se, iaf om man gillar känslosamma filmer.
Dagens planer är att tömma tvätt korgen på tvätt samt leta lite sommarjobb. Blir att jobba här i sommar eftersom att fredrik kommer ha jobb här i sommar, sen så ska det bli kul att vara här under sommaren och pröva på något nytt jobb. Klockan 4 är det dags för träning spinning i 60 minuter, det ska bli riktigt skönt.

Bjuder på en bild från turkiet, galet sugen på att boka en resa!

 


bio halv nio


jag är full, av tacos.

Blev tacomiddag hos Natalie och till efterrätt blev det en omgång Alias, riktigt trevlig kväll!


Fredag den 13 är nog inget skämt.

Har haft världens mysigaste dag, vaknade vid halv 7 av en mysig morgon puss då Fredrik for till jobbet. Halv 12 var det dags för spinning, på vägen till friskis vart de lite spännande då en sam trodde att det var enkelriktat och körde på fel sida vägen då hon fick möte. Men de gick bra, dock var det en irriterad brat som körde därifrån i en rostig golf. Efter träningen blev det lunch på stan och efter det blev det en kaffe på waynes, skratt och prat i flera timmar med dessa trevliga damer↓

Nu när jag kom hem hittade jag ett brev i brevlådan, var ett besked från csn där det stog att min nuvarande lån är på 19 tusen. Kommer spendera kvällen i soffan med ångest känsla i kroppen, det blir min fredag!


Säg mig, hur kunde vi sluta såhär?

Första skoldagen på 4 veckor är du gjord, föreläsning hela förmiddagen och efter lunch blev det inte mycket gjort. Känns lite konstigt att gå så lite skola, jag har ingen mer lektion förrän nästa vecka på tisdag sen är jag ledig 10 dagar innan jag har nästa lektion. Dumt val att inte plugga på distans kanske? Är nu bara hem en snabbis för att ladda datorn och göra lite fika, sen vid halv fyra kommer Fredrik och hämtar mig för att sedan rulla vidare mot dalarna. Efter ärendet i Lexand är avklarat åker vi till Ludvig & Lovisa för att äta och se på hockey. Helt okej dag, hoppas morgondagen blir lika trevlig. Slänger in en bild på min nya frisyr för er som inte sett den


Försöker plugga men har fastnat i denna låt


Ett sista försök?

Vad säger ni?

RSS 2.0