Mor och far, vad sägs om en tatuering?

Måste erkänna att jag sitter och letar efter en tatuering, har funderat på att göra en g klav nere vid fot knölen. Men jag vet att när det väl kommerll kritan blir det ingenting av, är för feg.. Men drömma kan man ju alltid göra, livet vore väldigt tråkigt annars.

Till middag blir det hemmagjord pizza, kan passa på att skyta upp min underbara sambo för det är han som lagar maten ikväll. Sen vid 12 kommer Robin Per Magnus Robert och Mikael, vars dom ska rymmas är bara frågan.


You just call out my name, and you know wherever I am I'll come running to see you again!


You know how the time flies, only yesterday it was the time of our lives


Jag saknar er, jag saknar allt från förut, jag saknar mig och dej


klar med allt skolarbete


hjälp

Någon som har några goda middags tips att dela med sig av?
Börjar ha idé torka på matfronten, sen skulle det vara kul att få laga någonting nytt.

Ps. mamma, jag har börjat gilla dethär med laga mat. Vill även säga jag älskar er där hemma! Ds

väntan är det västa jag vet

Nu går jag här, väntar och väntar på att Elina och Julia ska komma in genom dörren!
Men medans jag väntar har jag tänkt ta mig en promenad till sätra, fara på skolan (fast jag är ledig) laga middag och fixa några kort som jag tänkt framkalla! Så hoppas alla får en bra dag, för det har jag tänkt ha!


Trubadurkväll under n0llningen.


jag heter emelie och jag älskar skolan!

Idag har vi verkligen haft en underbar skoldag, förskolans historia blandat med ansvar&sektrettes på förmiddagen. Sen efter lunch så blev det mer trevligheter med lite lära känna övningar, har en väldigt go klass!
Sen vid 3 kom jag hem till min kära sambo, vi gjorde parisare till middag och efter det hamnade vi i tv soffan? När det regnade vid 6tiden bestämde jag och Natalie oss för att skippa promenaden. men 20 min senare var det strålande sol så då for jag och fredrik till Boulongerskogen och fiskade, bilderna nedan står för dagens fångst! (vi lämnade tillbaka dom!)



Fick även ett trevligt telefonsamtal av JohannaPy vilket värmde i hjärtat! Imorgon kommer även två personer som är väldigt välkommna, Elina och Julia. så kommer få en mysig helg men mysiga människor - livet är underbart!

solen skiner och jag sitter inne med en bok

Min lärare sa första gången vi träffades att hon gav oss ett konto, på det kontot skulle vi lägga in pengar varje dag. Om det nu hade vare riktiga pengar på ett riktigt konto hon menade, men pengarna är att man för varje dag ska läsa  någonting eller fundera över min roll som förskollärare. Min konto har jag faktiskt fyllt på varje dag i 7 dagar.

Ikväll blir det en promenad med flickorna sen läsa lite till gissar jag på.

Detta går inte längre

Måste säga att jag längtar hem, jag längtar efter er alla!
Men samtidigt har jag nog aldrig haft ett bättre avslut på en sommar, om du funderar på att börja studera sluta då fundera och bara gör det! Livet leker men saknaden är stor!





RSS 2.0