31 mars

Skolaskolaskolaskolaskola...  Sen så ska jag på teori sen hem till min käraste för att plugga ännu mer.

men imorgon är de körlektion och så blir de ju LOV, så får hoppas att jag hittar på någonting kul och de är bara att höra av sej om man vill hitta på någonting. Förhoppningsvis blir de ikea!


Rubrik



Ikväll blir de hockey med mina Fina tjejer + Jonas och hans fina killar.


29 mars


tack jonas för den fina rosen.

Idag är dagen jag börjar ta tag i mitt körkort, idag är dagen jag insåg hur mycket jag har kvar!
Men de är bara att bita ihop och hoppas jag har de innan sommaren.

Annars har dagen varigt väldigt lugn, 3 lektioner är ju ingenting att klaga på. Vaknade upp hos jonas efter en väldigt kort natts sömn när han envisas med att se en massa serier innan man ska sova! Men annars så har jag njutit av dagen med mina favorit tjejer! När vi väl var och fikade på waynes så kommer ju självklart typ hela skellefteå aik för att ta sej sitt dagliga fika, inte illa när vi hade perfekt plats!

Ikväll blir det en lugn kväll med mamma framför tv och en tidig kväll.

Tis- hockey, matteB
Ons- teori
Tors- körlektion, bf prov, älskling?
Fre- LOV


Till min Elin

Hej. nej jag har itne bytt nummer jag är bara en dålig jävlel på att svara i telefonen och helt allmänt dålig på att ringa upp. Jag saknar dej så, jag kan inte ens beskriva. Allt jag vill är bara att vi kunde träffas sitta på ett café, kramas lite och sen prata om allt som vi har missat.

med mej är de bra just nu, de har vare ett helvete innan! jag och jonas gjorde slut för att vi inte visste om vi var kära längre, men sen så bestämde vi oss för att försöka igen! kär? ja de är klart jag är men de som fick mig att glömma var att jag har vare på såå jävla dåligt humör senaste tiden och allt de har gått ut på jonas. Men nu är allting bra.  jag hoppas de är bra med dej också och jag lovar jag ska bli bättre på att ringa och jag saknar dej tusen gånger om lilla du! (L)

/ Din Emzor!

28 mars

Nu kanske de är dags att ta tag i det här. men jag vet inte riktigt om jag känner mig så sugen men varför inte?
Men då är de ju frågan vart jag ska börja ? just nu så är allting bättre än vad de har varigt på ett bra tag, jag kan samspela med andra och inte bara vara inne i mej själv och flyta med på dagarna, jag känner att jag räcker till och främst så är jag inte så jävla sur!

Just nu är du allt jag behöver och jag lovar att jag inte ska falla tilllbacka. Du gör mej så jävla lycklig!

just

nu så är allt bara förjävligt. därfär kommer denna blogg inte att användas på ett braaa jävla tag och alla som är nyfikna får ringa.

Jonas westerlund tack för allt, du är den finaste personen jag vet.
Du har alltid en plats i mitt hjärta!

5 mars

Skriver igen när lusten finns och när jag har någonting att skriva om.

Just nu är allt upp och ner och jag vet ingenting längre så vi får se hur nästa inlägg ser ut, Hade

RSS 2.0