Min stora kärlek är du!


Förlåt Gud för att jag syndar men nu tar jag en veckas semester från dieten!

Laddar upp magen innan vi åker mot Arlanda, känns dok drygt att de är 12 timmar innan vi åker! Återkommer om en vecka med lite härliga bilder från våran härliga resa i Egypten! Ha de bra Sverige kommer inte sakna dig.


De är fan inte sant


Sextonde oktober

Ibland är hösten inte så dum, de är alltid lika mysigt att tända alla ljus hemma och krypa ner i soffan med en filt. Börjar vara riktigt nervös inför resan eller kanske är mer förväntansfull, de kommer bli så skönt att åka iväg en stund och bara ta de lugnt. Kvällen fortsätter i soffan, helt slut i kroppen efter en timma i simbassängen!


Tre dagar kvar till Egypten!

Åker till badhuset för att se om jag fortfarande kan simma!


Egentid


14 månader har jag lev i denna stad.

Tänk att de kan vara så svårt att hålla kontakten med de människor man tycker om, vänner som man trott att man inte skulle klara sig utan kan de vara flera månader sen man hörde någonting ifrån. Allt där hemma känns som en annan tid och ni alla underbara människor jag känner där hör man alldeles för sällan av, de är både mitt fel och ditt!
Gårkvällen spenderades men nya och gamla vänner, den bästa blandningen har jag märkt.


Efterlängtat besök!

Känns underbart att ha Elin här i helgen, myser och tar igen förlorad tid.


Redo för Egypten.

Idag har jag inhandlat de sista som behövdes innan vi åker, inte allt för kul att lägga pengar på magtabletter och solskydd men vad gör man? Blev även en tröja och en ny bekiniöverdel, lite läsning kändes behövligt på stranden så blev en bok också! Avslutade rundan med café mys, underbara kompisar har jag och ska bli jätte kul att åka iväg med dom och få ett minne för livet.
Ikväll blir de att ta vid på plugget där jag slutade tidigare idag sen trotsa vädret och gå ut på en promenad, lite snabbt om min dag.


Tänk vad man kan sakna någon!!


Inte nykter, fuck diet!!!!!


Mogen? Är nykter ikväll?!


Härlig höstpromenad i parken

Rensa tankarna ta några djupa andetag och sedan känns allt som de ska igen.


Mmm frukost!


Lördag mitt i veckan, underbara studentliv!

Vilken dag jag haft, började med en heldag musik. Spelade på våra ukuleles och sjöng sånger och de gick riktigt bra ska bara börja spela på min gitarr här hemma och hoppas de går lika bra! Efter skolan va jag hem och pysslade lite samt gjorde mig klar för tackmiddag där temat var kom såhär har du aldrig sätt mig, för mig blev de kläderna ut och in, långt svart hår, glasögon och ovanligt mycket smink. Middagen var trevlig och många roliga utklädnader särskilt Davids kondomklänning som han gjort helt själv!! Efter middagen åkte jag och mina äldre och mogna kompisar runt och moonade i stan, tur jag var nykter och körde! Väl hemma möts jag av Fredrik och en chips påse, varför har jag börjat med en diet? Ajaa inte äte godis på en månad och snart klarat en vecka av dieten har fan tänkt se resultat. Så nu skippar jag chipsen och kryper ner i sängen, tack för idag alla mina älsklingar och tack studentlivet för att du är sååå jävla underbar!


RSS 2.0