09-25-03

Ja idag har vi haft två prov! matte prover gick inte alls så bra som jag hade hoppats på men G borde jag då klara iaf och bf provet jag de blev 12 sidor jag skrev och svarade på alla frågor så de är bara hoppas på att man får vg-mvg!

Sen så är jag hos älskling nu och vi ska ut på en lite promenad sen är vi bjudna på fika hos johanna {de där lär kasnke lite vuxet men de är juh fika iaf!
Hoppas de är ett bra avsnitt på av grays ikväll! hoppashoppas med de är de juh typ alltid  så missa inte de kl 21.00 ikväll
Imorgon har man sovmorgon och de ska bli riktigt skönt med en vilodag känner att jag inte orkar med så mycket nu håller på att gå ner i en svacka igen.. men som tur har jag min älksling som gör min dag! tack för 2år och över 4månader kan inte förklara hur mycket jag älskar dig! Och imorgon kväll blir de klädparty kanske köpa nå mer kläder(A).

Ha en bra kväll med massa tv och kärlek!


onsdag

1 dag men smärta snart över! men kanske bara två månader till med tandställning! (L)
Skriver ikväll puss

Mådag

Lika jobbigt att stida upp som vanligt, men idag var jag extra lat tog bussen från jonas lägenhet ner till stan!
Sen så har vi inte gjort så mycket idag pluggat till bf sen gympa som gick åt fan skulle juh dansa och har ingen motorik alls så blev bara pinsamt!
Annars så fick vi klasströjorna som Elina har fixat tack så mycket dom blev riktigt nice! Nu ska jag äta sen ska jag dra till jullan och plugga och färga håret har en bra kväll skriver sen hur det blev! :)




helgen

har varigt riktigt super bra! :)
På fredagen så tog jag bussen till ålund för att vara där på kvällen och bara mysa sen så kl kvart över 6 på lördag morgonen stiger vi upp gör oss klara för att kör skoter till glommers 13mil. De tog lite längre tid än väntat för i jörn behövde jag kissa och vi visste inte var jag skulle gå på toa så det tog ett tag men slutade med att jag kissade hos en gammal tant. Sen så tog vi fel led och körde kanske en mil fel men sen så efter lite felkörningar så kom vi äntligen fram till järvträsk som ligger i glommers där jonas moster bor! men de som var problemet var att vi skulle juh se min mamma och jonas mamma åka skidor men dom hade komme imål för länge sendan. VI blev kvar där till kl 7 efter hockeyn. Sen drig vi te ålund sen te ostvik sen sängen sän vaknade vi idag och nu har vi komme in från en liten skotertur i skänt väder! :)

Ikväll blir det stan med jonas och skriva innlämning önska mej lycka till.
Efter de hårda kriget i finnträsk är jonas westerlund- DÖD SOM FAN ev. mald etc.






Den sissta bjuder jag på -->


Fredag


Slutade dagen med matte. jobbade itne så mycket cissi är inte så bra kamrat att jobba med hon bara skrattar och skrattar.. (:
Nu sitter vi i bibblan och ska ta 3 bussen till byske för att sen åka vidare till Ålund, lite surt att hoppa på en buss kl 3 och vara framme halv 5! men får man väl ta om ens älskling bor 6 mil från stan! Ikväll blir det väl att mysa och imorgon om de är fint väder ska jag och jonas köra skoter till glommers där min mamma och hans mamma ska åka skidor!
Hoppas vi hittar rädd efter lederna men de kan jag då inte lova att vi gör får se om vi kommer hem igen!
Nej nu ska jag gå till cissi och jullan ha en bra fredag kväll om jag inte skriver igen!
Puss

I do mean


you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you




Torsdag

Var en bra fortsättning på igårkväll!
Jag jonas johanna gick up på vitberget för att se på vackra skell uppifrån när de var mörkt, riktigt fint faktiskt och mysigt!
VI skrattade och hade de riktigt kul dom är mina bästa så kan juh inte bli bättre! :)
Sen gick vi ner till johanna och såg lite tv till och med jonas såg Greys med oss så han var nog världens superkille igår kväll!(L) { fast de brukar han juh ofta vara!.

Ja idag så vaknade jag då upp kl 7 för att sminka mej sen gå ner till sandra för en klippning! Jag är alltid lika nervös för att klippa mej men mitt hår behövde värkligen klippas så de var bara att samla sig för att dra sej ner till stan.
Och vilken tur jag gjorde de!, har aldrig blive såhär nöjd hoppas du läser dethär sandra! :) de blev perfekt lågnt Tack och jag kan lova att jag inte grät när jag gick ut!     Sen så for jag till skolan och ja det var väl som vanligt lite engelska och en långjävla svenska jag ska säga sen lite matte och dagen var slut sen gick jag och fyndade med mitt pressentkort!






Ikväll har jag tänkt gå ut och gå sen så ska jag väl skriva inlämmningen till BF
Önska mej lycka till med båda sakerna kommer säkert inte bli av!
Ha en bra kväll Puss

Onsdag

Var en helt okej dag! :)
Förutom att imorse vaknade jag och trodde att jag hade försovigt mig så jag skyndade mig till toan sminkade mig och tog fram platttongen sen så gick jag och skulle hämta min mobil och då kollar jag på klockan och då är den 04.30
HAHhaha villken skämt!

Annars så har vi kollat på balderschowen och den var ganska så bra! En tjej som sjöng där var helt sjuk och man fick gåshud när hon sjöng! Sen så hämtade älskling mej utanför skolan och vi gick hem tsm vilket var trevligt och vi komm bra överens idag så blir en kuligkväll! Ska se greys hos johanna ikväll efter hennes träning sen ska jag sova här i lägenheten med jonas och gustav!





Sen vill jag tacka Amanda för hjälpen med bloggen!
Hoppas alla får en bra kväll puss(L)

frilufsdag

På kågefjärden var väldigt nice! super väder vad de juh men kanske lite för varmt för isen smälte typ i slutet av dagen så de var inte så lätt att åka in från bastuholmen där vi satt hela dagen och fikade!
Ja en massa fika blev det och bullens korv!
emilus ska vi ta lite fikus? ja då kan man juh också fråga om någon vill smaka av ens fika eller hur jullan?
Ja de blev en lyckad dag med Emma, elias, emil och jullan!

Imorgon ska jag sova hos älskling emd han och hans bror och se grace med johanna kl 9 FÅr ni inte missa!
Sen på torsdag morgon kl 8 blir de att sitta i frisörstolen hos sandra och flrhoppningsvis klippa lugg om jag vågar!
Ha en bra kväll allesammans själv ska jag se den rätte för rosing.






pz

Tisdag

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska klippa mig längtar så otroligt(:
Ja idag har vi haft redovisninga på engelskan ja jag gjorde bort mej lite men inte så farligt annars gick det bara fint!
Sen var man på hälsokontroll hos sjuksöterskan och efter de blev det madrass åkning med klassen nog var de kul men jag tappade andan nico började blöda näsblod och much glasögon gick sönder men annars vare frid och fröjd och roligt!

Nu blire slappa sen ringa till robin och snacka lite! hade bra puss

Fredag

"vår gårfulla värld är väldigt stor
och är svår att förstå"

Idag blev det hamburgare te frukost hos mormor, väldigt gott de var så jag skippade att ära frukost för jag vet att när man far dit får man så mycket mat att man kan rulla hem!.. Sen så såg jag en film iren huss dom filmerna är ganska så bra men påminner lite för mycket om beck och walander.
Sen nu när jag komm hem så har jag en massa jag ska göra ( men ingenting kul bara grejer som mamma har tvinga på mej ) men de är bra att ha någonting att göra så man kan tänka på annat!
Imorgon blir det malå med familjen och kanske jonas familj och då blir de första turen i ny bilen som dom hämtar hem idag som visst är kristall blå, har inte sett den än så då blir kul att se hur den ser ut!

En ljuslykta jag gjorde (A)

Torsdag


Inte så fint väder för att åka men de var inte så kallt så de gick bra!

Onsdag

så komm robert och micke och jag skulle göra vofflor de är juh inte så jävla svårt!.
Men nog misslykas jag med det helt! GUD så ekkliga dom var.
Sen så åkte jag skoter med robert hem till han och ja de vi gjorde igår var typ köra skoter och slappa!

Och så lekte vi lite med kondomer med (A)
Sen på kvällen blev du Julius och sen komm robert dit och vi åt korv och sen så när jag skulle hem så följde robert mej hem för att jag inte vågade sparka själv, riktigt snällt och rikitigt fegt av mig ;] (L)
Idag så blier de kågefjärden med mamma och lisa de blir nog bra. Om man inte ramlar som jag nog kommer att lyckas med! Puss ha en bra dag

Luddekurr

Idag var en efterlängtat dag tsm med Ludvig marklund palmberg, som vi har försökt att göra ja jag vet inte hur länge men den måste göras om snart igen(L)
Lite bilder på han och hedde från våran skridsko tur :)
Tack för idag!



Och den snygga pulkan som man skulle dö
för att ha eller hur det nu var med den grejen!
/ EG

RSS 2.0