Lycka

Om mindre än en månad ligger jag Fredde Emelie Wille Natalie och Thim på stranden och bara har de skönt, så jävla kul!!!!! Och som om de inte kunde bli bättre så blir de ju faktiskt de för om en timme rullar vi hem till ostvik, lycklig tjej.


Regnet bara öser ner

Så passar på att mysa lite nu på morgonen jag och min underbara hosta..


Mysmåndag!

Lektionen blev inställd då läraren glömt? Bort att hon skulle ha lektion med oss idag så åkte till nattis och pluggade. ( kollade resor ) städat och donat här hemma sedan kom mina fina tjejer hut på lite ost och kex mys, jätte träligt och måste göras oftare! Nu väntar jag bara på att min prins ska komma hem vilket jag hoppas är snart, godnatt kram till er alla måndags hatare/älskare.


Planerar utlandsresa med underbara människor, älskar livet!


Goomiddag

Blev bjuden på jätte god middag hos Emelie och Wille igår kväll vilket var jätte trevligt! Ikväll blev de enchiladas och en god sallad, blir en pn sen iväg till bowling hallen med Natalie och Thim, härlig lördag!


Klippning 15.30 på tisdag!

Funderar på att klippa ännu kortare än jag har nu och sedan färga denna underbara färg, får se vad frisören kör göra för under med mitt hemska hår! Sen har jag försökt intala mig själv att de här är sista gången jag klipper kort sen ska jag spara ut - kommer aldrig gå.


Längtar


Dagen efter måndag och dagen före onsdag de är idag!

Plugg hos Natalie på förmiddagen sen kom Fredde och Thim dit efter de slutat jobba och då bjöd hon på korvgryta, riktigt gott och trevligt som alltid! Väl hemma fick jag för mig att baka och de här blev resultatet ⬇


Ta oss till ett varmare land med sol och bad!

En av dessa prickar är ett flygplan som är på väg att landa i detta kalla land, önskar att jag inte satt på Arlanda för att hämta två solbrända personer utan att jag satt och väntade på att själv få flyga här ifrån! Snälla Gud en billig resa vecka 43 tack, amen!


Min snygga man😍


Rörelselektion

Har en toppen dag på skolan, leker roliga lekar och de är väldigt givande! Plus att vi laddar hem roliga appar- givande liv med en iPhone❤


Bio tips

Magic make- riktig tjejfilm!


Lite pyssel beställt!


Underbar måndag!

Började morgonen med en tur till Arlanda, skjutsade Natalies föräldrar som skulle till Grekland på smekmånad. Sedan hem till henne åt lunch sedan Ikea och owes, nu sitter vi och väntar på att bion ska börja- härlig måndag❤


Lördagsmys❤

Bra dag på jobbet, god mat och mys i tvsoffan hela kvällen- kan inte klaga!!


Ensam är stark

Varför är det så svårt att vara ensam? De tre senaste veckorna har jag umgåtts med mycket trevliga människor och nu när nollningen är över och skolan börjat märker jag hur svårt det är för mig att vara ensam. Någonting som jag måste träna på eftersom de är aldrig fel att kunna umgås med sig själv ibland!


Världens bästa pojkvän har jag!

Detta stod på rumsbordet då jag kom hem från jobbet, hur underbart är inte de! Fredde du är bäst i världen, älskar dig❤


Redan helg👍

Sparar ihop lite krafter inför jobbet ikväll!


Min nya kärlek

Är min telefon❤


N0llningen, bästa tiden på hela året!


























Du gör mig lycklig!


RSS 2.0