31 oktober

gårdagen var underbar och jag tackar Johanna & Anton för det!


tar cykeln till julia för ännu en bra kväll!

29 oktober

IGÅRKVÄLL BLEV DET BAKNING OCH BONDE SÖKER FRU

bakande vita gubbar
målade med karamellfärg
självklart val!
och min hungriga kompis Julia


Såg någon greys Anatomy igår ?.. får hjälrtsnörp! har någon det nästa avsnittet skicka det till mej nutack!


Idag händer det inte då mycket mer än en promenad med julia och ja vi kanske hittar på någonting mer, man vet juh aldrig. Sen ikväll blir det så att vi far till stan för att se på hockey som är väldigt ovanligt för bådas del!
Annars längtar jag nog mäst till imorgon då johanna kommer hit och på lördag blirde mys med julia och johannaN, inget party för min del. Tycker som att denhär helgen är överskattad.. men nu ska jag hopp i duschen puss.

28 oktober

Mönstring? Nejtack
NU har jag äntligen fyllt i lämplighetsundersökningen på http://pliktverket.se/sv/ så då kanske jag slipper få hem några mer brev..  Men jag kan då säga en gång för alla att jag inte ska göra lumpen, jag har nog en fobi för det. Jag tänker bara på rakade gubbar och äcklig gryta och en våningssäng som du måste vara duktug på att bädda!

Dagen har varigt väldigt skön, vaknade hos älsklingen fick en puss sen åkte jag hem. Sovde en stund sen blev det uppoch hoppa och en promenad och fika hos julavert. Sen efter det blev det en vända ut med bilen, först körde jag runt med bilen i ostvik gick ganska bra, är inte så hajj på koplingen när man ska växla men annars gick det bra. Så vi for till byske för att handla och ja vi klarade oss även igenom byske en sväng!

 

Så till middag blir det renskavsgryta MUUUMMSSSS... Sen bär det nog av till drängs.

Saknar älsklingen redan efter en mysig gårkväll, men nu ska jag göra mig "vacker" pz

saknar håret lite men inte tandställningen.


27 oktober

Måste börja mitt inlägg med att jag absolut inte skrev gårdagens inlägg!.

Min kväll spenderas framför tvn med tänkta ljus och annanaspaj med glass. Ja och självklart om man är med älskling då de vankas hockey är det de man ser!


kiwi

yoo Jonas hatar höst och slask och minusgraderoch annat som förstör, han gillar dock inomhushallar och hatar kommunen för att dom inte bygger en åt honom. annars kunde han lära sig nya saker oh bli såhär bra :


Men nu när han inte har nån hall så är han såhär dålig...




Jaja nog om han, nu ska jag prata om mig själv. Jag är en "cool" tjej på 17 bast som gillar att rida, spela xbox och rita teckningar. gillar även soliga månskenspromenader och boule. ja det var nog allt hooooj1!


Nu ska du få smaka bly, Kaninjävel! MOhhahaha

26 oktober

Idag blir det älskling för hela slanten.

Måste säga att jag och julia tog en promenad i regnet igår & när vi gick på vägen som var mörkast tror ni inte att vi möter någon. Men det är så mörkt att vi inte såg personen föränn den stod precis brevid.. och herre gud jag tror våra hjärtat hoppade över ett slag. Efter det käkade jag "lite" mat, den var mycket god någon pastagratänkg med räkor och kyckling. Sen tog jag min röda cykel.. eller vänta nu ljuger jag. JAg tog lisas gula cykel och cyklade till julia för ett se Ensam mamma söker. Måste säga att de inte är mitt favoritprogram men man fastnar lätt för det, särsklingt om julia och åsa kan allt om alla mammorna och är värsta inne i vem dom ska välja! Men snyggmartin är nog min favorit i hela programet ; )

Hoppas alla får ett bra lov och att någon kann soldansen, har som aldrig lärt mig den. Så om någon kan den dansa för tusan! kanske blir lite dålig uppdatering nu när jag är hos jonas, men är hemma på onsdamorgon!pz

25 oktober

Idag får man inte glömma bort att ställa om klockan, eller om man har en sådan oviktig dag som jag har spelar det som ingen roll vad klockan är!..

Om jag kunde skulle jag vrida klockan många varv bakåt!

 

Gårkvällen inehöll bara slappa framför tvn, synd bara att de inte var jag som valde kanal för då kanske de skulle ha blive någonting bra att se ist för singing bee celeb!

Idag vid klockan ett ska jag på klädvisning Hos eva. Ska bli kul att träffa Iren igen och ja alltid lika kul att träffa mina två älskade kusiner med. > nu ska jag ducha en varm dusch hare!


24 oktober

 


Dom bästa stunderna har jag med dej!
Ja gårkvällen inehöll Idol, det var inte niklas som skulle ut de är juh Rabi?!..
Sen när jag och johanna skulle sova så gick det bara inte, vi fnissade i några timmar åt hur roligt vi har haft det.

Ikväll blir det att göra ingenting så om någon vill hitta på någonting Ring!..

23 oktober

Jag måste erkänna att jag ÄLSKAR SNÖ!
Nu är det äntligen lov, hoppas att man hittar på någonting hade tänkt dra mig till Norsjö någon dag. Annars vet jag inte riktigt vad det blir att hitta på!
Idag så har vi haft Engelska nationelle.... ja IG är juh de bästa jag kan få på detdär provet! Efter det så hade vi bara tå lektioner som jag inte ens minns vilka dom var, är helt slut och arg för att de gick så dåligt på provet. Efter skolan gav sig jag jullan och emmut oss mot cissi och steffis lägenhet, julia skulle nämligen klippa sig, det blev mycket fint! Och när vi kommer på andra sidan av tunneln så snöar det som bara den, så vi får hoppas på att vintern är här nu.

Kvällen ser ut så att jag snart ska dra mig till norris och vara med min bästa vän johanna.
så ha en trevlig kväll och extra lycka till måste juh alla datanördar få, som orkar med så jävla mycket dataspelande! ; )

22 oktober

Nu sitter jag hos farmor och farfar och skriver på hans nya dator, apples mac.
Inte en dålig dator det, måste nästan önska mig en sådan!

Kort taget av Barry Green
Dagen i skolan har varigt väldigt kort, vaknade upp hos jonas och vi åt lite frukost sen gick jag till skolan. Vi hadde matte med att börj med och vi fick veta att vi kommer bara ha matte en gång i veckan när vi är ute i 7 veckor.. de blir nice. Efter det hade vi NK, vi fick se en film om utorkning och sådant.. Ursekta mig men vem är så dum att dom använder upp nästan en hel sjö bara för att få det att blomma i öknen?.. de finns väl en massa andra ställen där det redan blommar eller han jag helt fel? Sen blev det svenska där jag emma och julia håller på att göra en artikel om snus, hoppas att den blir bra för de skulle ju inte vara helt fel.

Vid 4 ska farfar köra mig till musik skolan för nå blir det att sjunga av sig litegrann, sen efter det be blir de hemfärd med mor och hoppas på någon goo mat! nej men nu jag surfa runt lite medans farmor och farfar ser glamor.

kalas kort

G R A T T I S  P Å  F Ö D E L S E D A G E N.

-V-


onsdag

och inte vilken onsdag som hellst utan jonas westerlunds födelsedag.
Hoppas verkligen att han blir glad över paketet han ska få ( kommer nog bilder senare )

Ja idag har vi haft Engelska nationella, ja det talar juh alltid för sig själv när man ska skriva om datorer?.. ja jag komm inte på någonting bra att skriva om men jag hoppas starkt på ett G för annars är det kört!
Senare så har vi faktiskt inte gjort någonting vättigt.. men det börjar bli mindre gjort nuförtiden.
Det pratas om klassfest undrar om någon orkar ta tag i det hela och göra någonting roligt!


Ikväll så blir det vofflor till middag

som jonas har önskat sig, efter det så

kommer vi att fara till stan igen!

Hoppas alla får en bra kväll puss


bilder

S I  S T  M E N  I N T E  M I N ST

Emelie maria karolina green utan tandställning


RSS 2.0