25 februari

Ikväll blir det att fara på bio med johanna, vi ska se farsan hoppas den är så bra som alla säger!
Nu väntar köttbullarna på spisen måste kila.

23 februari.

Åh imorgon är de kursprov i matte.. jag hoppas det går bra men de känns som om de kommer att gå åt skogen!
Sen så har jag bara 2 dagar kvar av min praktik, känns mycket tråkigt för jag gillar verkligen att vara där!

Idag fick jag tex höra :
Men din mormor är ju din mamma.
när du börjar om på din skola kan du ju komma hit efter du har slutat. För de får man de har fröken sagt!
kiss,prutt,bajs jag har en snopp!

är som lite roligt att få höra vad barnen säger, kommer sakna de mycket.
Men nu är de slut med dystra tider här på bloggen jag får ta att rycka upp mig.
Dom flesta brukar ju ha en frågestund och de har jag ju aldrig haft! kanske är en ide att ha en?

Så ni får fråga vad ni vill och jag ska svara på det så bra som kan kann.

22 februari.

Tiden bara går och går, men de händer ingenting som gör mej att bli säker på allting som jag funderar över. hur länge ska jag vänta?

Hoppas allt löser sig men just nu ser de inte ljust ut!

21 februari

Gårkvällen var verkligen någonting jag behövde, finns ingenting bättre än när ens bästavän kommer och gör en så glad! Vi pratade och pratade och kom framm till en massa bra saker och de är väl helt rätt de vi tycker och tänker.

Idag så händer ingenting, sitter bara och ser på tv. ha en bra och kall söndag.

20 februari

igår var det 2 månader tills jag fyller 18 och idag är de två helger tills min julia fyller 18 !

Man ska aldrig ha några förväntningar och defenitift inte planera så från och med i torsdags har jag slutut med det helt. Idag blir de så att min bästaste bäste vän johannaP kommer hit och de ska bli så skönt att träffa henne och prata av sig lite grann! Sen så vet jag inte vad jag ska göra imorgon, ingenting förmodligen för jonas har köpt en ny skoter.

Ha en bra lördag allehopa! :)


Måste bara säga att jag älskar bilden!


18 februari

Bara för att jag håller på att gå under av stress så känner jag att jag måste få lägga in en bild på mina favorit tjejer. De ska väljas inriktning till 3an individuellt val apu uppgifter ty 8 st kursprov i matte läslogg i svänskan + uppsats sen så är de nog inte så mycket mer men allt ska vara gjort om 2 veckor!

 

Ikväll blir det matlagning bio och en överaskning till min käresta! blir hur kul som hellst är verkligen någonting jag behöver! Hade


16 februari

semlorsemlorsemlorsemloooooor är så gött att man kan äta ihäl sig, tur att man är ute på en förskola så man får hemma bakade semlor med en massa mandelmassa! Mumms

Annars har dagen virgti riktigt kul, på eftermiddagen var vi ut och åkte skidor sen gick vi till en backe och åkte badrass. Nu väntar jag på att min käresta ska komma hit sen bär de av till hockeyplanen för att köpa sämlor och spela skridskot på fettisdag!

slänger in en bild.


15 februari

tack gud för det underbara vädret, tack för maten och tack för att jag har jonas!


De är inte alltid lätt att uppskatta det man har och de är jag väldigt dålig på måste jag säga, allt den senaste tiden har bara varigt en berjodalbana. Men i lördas kväll vid 4 på natten så kändes det som allt de jobbiga släppte, jag kunde säga vad jag ville och hur jag kände på rätt sätt och jag visste att han förstod. Du lever inte för alltid och du ska inte bara leva som andra vill att du ska leva du måste få ställa krav på din omgivning och du måste även axeptera vissa saker. Krav de har jag många av men att axeptera är någonting jag måste jobba på, låt mej bara ta min tid att tänka på allt och låt mej bara vara gör de inte värre en vad du redan gjort. att en person som jag inte ens känner och som inte gör nå större fel kan göra att allting brister. ojoj vad jag älskar när livet är som en dans men just nu så måste jag bita ihop och uppskatta det jag har här i livet och inte förstöra det.


11 februari



om jag ändå kunde förstå,

om jag bara kunde förklara mig.

Allting skulle bli så mycket lättare,

Men de jag hoppas mest är att allt ska bli som vanligt!


9 februari

nu får jag ge mej.

8 februari

GRATTIS SELINA ROSINA JOHANSSON PÅ 18 ÅRS DAGEN DU ÄR EN STJÄRNAR!

Ja ni alla som har vare lediga, hoppas ni har njute goooooode mycket, själv får man inte vara ledig för att man är ute på apu?! ja livet kan vara orättvist.

dagen har annars varigt mycket hemsk men tanke på att jag har lock i öronen för att jag är så förkyld och har ont i halsen, så de enda jag har hört idag är mej själv.. man blir som less efter ett tag så om ni någon gång tycker jag pratar för mycket kan jag förstå er! nu ska jag ta mej en vilokväll med moder haade!

7 februari

* ett enda stort PLUS på denhär dagen, solen skiner de är inte så kallt ute så jag och jonas tar oss en skoter tur. Stannar av och fikar sen kör vi hem. Nu lagar han någonting så exklutivt som nyponsoppa med glass!

* De finns ingenting bättre än DU!

5 februari

åh är så fel på min dator så kan inte lägga in bilder, så ni får leva med ett tråkigt inlägg. Ikväll blir de att tagga myskväll hos JULIA! (L)

4 februai

Dagen var fylld med skratt,gråt och en överlycklig liten kille som hade saknat mej super mycket, släppte skeden när jag kom in och ropade Heeeeej Emelie vad kul att du kommer idag! alltid kul att någon tycker om mej! Kvällen ser ut att innehålla ingenting kanske lite matte om jag orkar, men ja borde verkligen göra de! Ha en bra kväll.

3 februari

skola må vara det tråkigaste jag vet, särsklit när man missar den viktigaste lektionen av dom alla för att man ska måste sitta och kolla på en teater sen prata om kärlek i 2 och en halv timme? Visst relationer är viktigt men jag känner att jag mer en gärna får G i matte ist för att svara på frågor som vad är sex? är de okej att strula med en kompis med samma kön?... Kännde att de inte var så givande.

Ikväll så gör jag inte så mycket passade på att komma till jonas även ikväll för att städa lite åt han och även ha en stund för mej själv. Han är nämligen och åker slalom i klutmark!. Gårkvällen var mycket trevlig världens bästa johanna&pontus kom och hälsade på oss!

Jag älskar dej, fast de inte alltid är lätt att visa betyder du allt förmej!

Emelie -v- Jonas


3 februari

Grattis adam på 19 års dagen !


Åh jag vete tusan vad jag ska ta mej till håller på att bli tokig, har aldrig kännt såhär förut men de ska nog gå bra!

RSS 2.0