The lights are turned way down low, Let It Snow!

Kunde inte hålla mig längre, nu är julpyntet uppe! Då jag vaknade imorse och de var helt vitt ute tyckte jag att de är helt okej för julgardinerna att komma upp. Tyvärr så snöar de inte bara utan det blåser väldigt mycket, men så länge man håller sig inne och tänder lite ljus har jag ingenting emot att det snöar.


Emelie Maria Karolina Green


Tre sorters kakor, för mig är de ungefär lika som sju!

Har besökt min VFU (praktik) idag och på vägen hem blev jag väldigt sugen på att julbaka. Så har även knåpat ihop saffranskaka, pepparkakskaka och kolarutor idag. Tänkt så skönt de kan vara att få känna sig huslig för en dag, borde baka oftare!

Efter middagen kompensera jag alla kakor med ett gym pass i hopp om att benen ska kännas bättre.


Jullov 27 november, jag klagar inte!

Sitter här på sista föreläsningen innan jul, smygstartade med julen igår. Jag och mina fina flickor julfikade och bytte julklappar, vi skulle baka pepparkakor men de blev så att vi åt degen..

Idag är de en extra mysig dag, två år med hjärtat mitt! ❤


Bästa helgen på länge❤


Underbaraste hunden, de är våfflan de!

Myser hemma hos Ludvig och Lovisa, god middag har jag också fått. Våfflan är min nya kärlek❤


Helt enkelt!

Tränat, pluggat, städat, handlat lite julklappar ( plus tre tröjor åt mig själv )och snart är det dags för middag på helt enkelt med klassen. Älskar att vara ledig fredagar!!


Så länge ditt hjärta slår kommer jag vara med dig var du än går!

Sista skoldagen är nu gjord, har haft rörelse hela dagen med min härliga klass. kommer sakna er under jullovet!!
Var även till vårdcentralen och fick stötarna, var en obehaglig känsla men gjorde inte så ont som jag trodde. Så nu är de springförbud i två veckor, så ist för att fara till gymmet och springa tar jag bilen till Natalie och bakar!


Where there is desire there is gonna be a flame!

Efter några år har jag att problem med mina benhinnor och de senaste året har de varit väldigt svårt att hålla igång träningen då jag haft ständig smarta. Har vilat i fyra månader nu i hopp om att benhinnorna ska vara bättre, har tränat fem pass och köpt nya skor men ändå är det värre än vanligt!
Så idag har jag på vårdcentralens rehab och fick då veta att de inte alla är mina benhinnor, mitt vänsterknä är lite snett och min fotled är över rörlig. Så har alltså vilat fyra månader i onödan då mitt problem kan lösas genom att göra en sula gjord för just min fot! På torsdag ska jag tillbaka och få stötar i benet, så efter de hoppas vi på framsteg.

Snälla tomten ge mig sulor i julklapp så jag kan bli så stark som jag önskar, då blir jag lycklig. Har också vare snäll hela året! Kram


Spara eller inte spara de är frågan!

Har funderat ett tag nu på att spara ut mitt hår, skulle gärna vilja ha en kort page.. Nu under vintern känns som bästa tiden att börja spara då jag kan gå med mössa för håret kommer verkligen se förjävligt ut under en lång period.


Halloween


Länge leve länge sen som jag minns det var de lätt även när jag trillade omkull!


RSS 2.0