Hur barnsligt de än är



Så diggar jag låten!

26 augusti


Såhär såg man ut idag, har min nya kofta som jag köpte i lindesberg.
Dagen har varigt väldigt skön och jag känner tillochmed lugnet över matte B kurserna! Klassen börjar prata mer med varandra och det känns roligt, fast sami tycker att det är den tystaste klass han någonsin har gått i. kväll vet jag inte riktigtvad jag ska göra kanske fara till drängsmark och vara med elina annars blir det en skön kväll hemma med mamma! :)

Finns det värkligen ingen som kan hjälpa mig med en ny design?

-



Hur tycker du det känns när man är som lyckligast? och när är du som lyckligast.

hjälp?

någon som kan hjälpa mig med en ny design ? :)
[email protected]


Förövigt spenderar jag min dag hos älskling och vi ska bygga ihop en cykel för då får jag ha den andra rosa i stan. Ibland är det bra att ha en kille som är bra på cyklar! Sen ikväll så ska jag köra moppe hem sen blir jag upphämtat av jonas med bil och så blir det att sova i stan ikväll för att sen se fram imot ännu en skoldag? Men jag har iaf hål till klockan 12 så ska inte klaga!

Dagens humör : - - -
Dagens magkänsla : -
Dagens bästa : jonas & den rosa cykeln
Dagens sämsta : gruvar mig för att köra moped hem
Dagens bild :

Sjukt taggad!


Den boken ska med i resväskan när jag den 30 september sätter mig på flyget påväg till turkiet!

Kort sammafattning av min sommar är jävligt mycket jobb lite tid med kompisar och ja självklart en efterlängtat resa till Elin. Jagoch jonas har nu vare tillsamman 2 år och 8 månader och det känns sjukt bra, min andra kärlek i sommar måste nog vara julia som man har spenderat min lediga tid med. Om det är någonting jag ångrar i sommar är det att jag inte har tage några kort men iof vad ska jag ha tage kort på jobbet? Det jag tycker har varigt det bästa är nog alla gånger i drängsmark med middag och allt roligt men ja nu är det tyvär inget mer med det!
Nu går jag i BF2c och jag hoppas att klassen får bättre sammanhållning efter ett tag det har tråtts allt bara gått 2 dagar, men dom känder typ som en evighet är redan less! Annars är livet som vanligt och det är jag nöjd med jag har det jag behöver och ingenting mer!
Nu ska jag försöka vara en bra bloggare men nya inlägg men vi får se hur det går! :)


kanske dags att dra igång bloggen igen?






RSS 2.0