för dig ska jag göra det tusen gånger om

Hemma efter en underbar semester, den vart bättre än vad jag kunde tänka mig!
Lite bilder kommer in då jag sitter vid min egen dator, men nu är det bara att tagga om för imorgon är det bara 1v kvar till balen. Hjälp säger jag bara!!

Så underbart att åka bort ett tag, känna lugnet och lämna denna håla för ett tag!


Så länge man bara är 19 är det helt okej att vara ute och välta träd en tisdagskväll!
De fvar det vi var och gjorde igårkväll, ja samt fiskade och lite annat. Nu MÅSTE jag lämna datorn och
börja rulla mot stan, hatar att fastna vid datorn..

the day I thought I'd never get through,I got over you.


När sommaren är över är det nog dags at köpa sig en kamera!


4 dagar kvar nu!!!

Nu är det inte alls länge kvar tjejer, håller tummarna att Tilda hittar sitt pass sen så är det bara tagga som FAN!!!! kan säga att rerefebern har börjat smyga sig på, men jag låter den komma! Fick även ett trevligt samtal idag, jobbintervju på fredag halv 2 och de känns kanon!

Nu ska jag ta fram lite skolpapper och plugga lite, men ska jag vara ärlig har jag lagt ner skolan för länge sen. De får gå som det vill för just nu bryr jag mig inte de minsta!
Kan väl även säga att jag prövade balsminket igår, de kommer bli väldigt bra. Önskar man fick se allting samtidigt, man har ju som bara en bild hur man hoppas allt ska se ut! men snart är även denna dag här, Åhhh vad tiden rinner iväg fort!

jag skulle inte klara en dag utan dig, för du är allt för mig!

Har varigt en riktigt skön mysmorgon, åkte till mitt förra praktikställe och skulle ställa lite frågor men blev mest att vara med barnen. Jag känner att jag måste verkligen komma mig in på någon höskola för jag är så sugen på att börja arbeta med barn eller människor över huvud taget! Känns inte som de spelar så stor roll om var det blir bara jag kommer mig in, för jag vill verkligen det. Så gud om du läser detta inlägg snälla välj mig!

Snart kommer Emmy hit, vi ska plugga lite bf och kanske skriva nå samhälls. Helt plötsligt blev de så att man blev tvungen att skynda sig med lite uppgifter eftersom att man kommer vara borta en vecka, men det är de verkligen värt! Efter vi vare duktiga i med skolarbetet åker vi med Arvid till byske för att sedan spendera kvällen där, får se vad vi hittar på för någonting var riktigt sugen på att fiska! Sen då man vaknar upp på fredagen är jag ledig, hoppas på att dom ringer ifall jag vill jobba! Åker sedan buss till stan för att gå på stan med Fredrik, äta middag i stan och se bio. Kommer bli två trevliga dagar känner jag, fast allt jag gör just nu är trevligt och jag kan inte annat är älska de!

 


om 9 dagar är jag påväg till turkiet.

Detta inlägg egnar jag åt min vän andreas bäver bergmark som tack för den goda pizzan han bjöd mig på igår, samt att det var väldigt trevlig att ses! Är alltid för långt mellan gångerna som man är med dom personer som man saknar riktigt mycket.

Nu ska jag ta med mig lite läxa ut i solstolen för att umgås med min fredrik då han ska skruva, då läxan är gjord kan jag så gott som säga att jag har helg! Klagar inte på att skolan nästan är slut nu, men sakta kommer ångesten och fyller hela min kropp. Vad fan ska det bli av mitt liv? vad ska jag göra innan jag dör? Men de får bli morgondagens problem för nu är jag less på att fundera.


Magnum mandel + vänner = Sommar




Min bästa sida är du


Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.

hatar när det inte blir som man tänkt sig, när känslorna blir för många och jag inte kan hålla dom borta!
Så ja jag är arg på dej, jag är arg för att du inte förstår mig. Att du inte är densamma för mig längre, att jag inte kan förstå varför du gjort som du gjort och varför du inte följde efter och pratade med mig? Eller jag är inte arg förresten jag är besviken, väldigt besviken på dig. Det var sista gången du såg mig gråta, jag hoppas det var sista gången jag får se dig sådär. Men ja din keps satt iallafall bra!

lagom stress är bra, men vad är lagom?

försöker hinna med och göra allt som jag måste göra, men samtidigt så blir det ingenting av. Påminnelserna på mobilen blir bara mer och mer men ingenting blir gjort! Men en sak har jag iaf gjort och det är att packat min resväska, finns inget ord som jag har i mitt vokabulär som kan beskriva känslan jag har inför den resan.

jag är 19 år och jag lider redan av åldersnojja!

                                                        
 


tack för att du påminnde mig om alla fina stunder vi har haft!
Gårkvällen spenderades med matilda, var verkligen länge sen sist. Efter att vi hämtat grisen som rymt kröp vi ner i soffan för att sedan sitta där i någon timme, sen tog vi oss en skön promenad till byskeby där våra pojkar var och skruvade. En riktigt skön promenad som vi bestämde ska hände en gång i veckan, får se hur det blir med dej saken men man kan ju iaf ha det som mål.

kvällens planer är ännu oklara, men ska iaf hem för att mysa med mamma och kanske packa till utlandet?


Varför blir det alltid så?

Jag hade packat med mig kameran för att jag skulle vara duktig och ta bilder, men den förblev ner packad hela kvällen.. Sitter alltså här utan en enda bild att visa upp från gårkvällen så ska försöka beskriva den med 3 ord. Helt genom mysig kväll, som ni såg så går det inte bara med 3 ord utan jag skulle kunna skriva hur mycket som hellst!

Men som sagt blev det en trevlig kväll i simmersjön med dom vanliga, vi grillade gott kött, spelade kubb, hade besök, grillade korv, badade badtunna och i sjön. Samt pratade en hel del och i slutet av kvällen så insåg man även att det hade druckits en helt del med tanke på alla burkar och flaskor som var över hela gården..

ikväll blir det söndagsmys med matilda, grabbarna grus är ute och skrivar så då man man ju passa på med en härlig tjejkväll!

RSS 2.0